17-05-2021

Όλος ο… καλός ο κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσιόδρα (εικόνες)

Κόσμος και κοσμάκης στο μουσείο Μπενάκη

Τέτοιος «πολιτικός συνωστισμός» είχε καιρό να σημειωθεί. Κι όμως στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα, όλοι σχεδόν οι πολιτικοί χώροι εκπροσωπήθηκαν.

Λίγες ημέρες μετά τον εορτασμό της 60ης επετείου της ιδρυτικής συνθήκης της Ρώμης και σε μια περίοδο που δεν μοιάζει με πάρτι γενεθλίων της γηραιάς ηπείρου, καθώς η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη υπαρξιακή κρίση από ιδρύσεώς της, ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο: «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην Ε.Ε.».

Το βιβλίο παρουσίασαν στο Μουσείο Μπενάκη, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.

Πολλοί όμως ήταν και άλλοι πολιτικοί που βρέθηκαν στην παρουσίαση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ