18-04-2021

Συνάντηση Άδωνη – Οικονόμου, με «γεύμα» τον… Βορίδη (;)

Νέα «γαλάζια» εσωκομματική συμμαχία στον ορίζοντα

Σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας βρέθηκαν την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο «γαλάζιος» βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου.

Φυσικά, από το τραπέζι, εκτός των εκλεκτών εδεσμάτων, δεν έλειψε και η πολιτική συζήτηση τόσο για ζητήματα του χώρου της Υγείας (ο κ. Οικονόμου άλλωστε είναι τομεάρχης Υγείας της ΝΔ), όσο και για εσωκομματικά θέματα.

Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες τις «γαλάζιες» παρασκηνιακές διεργασίες λένε πως στο «κυρίως πιάτο», δεν γίνεται να μην συμπεριλαμβανόταν ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής (παλαιό Υπόλοιπο) της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Ο λόγος;

Οι ίδιες πηγές εξηγούν πως ο Βασίλης Οικονόμου, από τις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής (όπου την πρωτοκαθεδρία έχει ο Μάκης Βορίδης), ενώ δεν αποκλείουν στη συνάντηση αυτή να «κλείδωσε» η εσωκομματική του στήριξη από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό στη «γαλάζια Ιερουσαλήμ», οι άλλοτε Διόσκουροι, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης είναι πλέον σαν δύο… ξένοι, μετά τη στήριξη του δεύτερου στον Απόστολο Τζιτζικώστα στις περσινές εκλογές ανάδειξης αρχηγού στη ΝΔ.

Η φωτογραφία από τη συνάντηση:

Πηγή φωτογραφίας: parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ