19-04-2021

«Παντιέρα» κατά της διαπραγμάτευσης σηκώνει ο ΣΚΑΪ, σχετικά με τα ενεργειακά

Γνώριμη τακτική για τον φαληρικό όμιλο, η «δημιουργία κλίματος»

Στο ίδιο έργο θεατές, για ακόμα μία φορά από τον συγκεκριμένο σταθμό, γίναν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, από τη συχνότητα του οποίου άρχισε να δημιουργείται «κλίμα» κατά των ελληνικών προσπαθειών στη διαπραγμάτευση σχετικά με τα θέματα ενέργειας.

Τη στιγμή που ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εξαιρετικά δύσκολες και περίπλοκες διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ θεώρησαν… χρήσιμο να κάνουν αγώνα υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, δημιουργώντας ένα ζοφερό κλίμα για το υπάρχον καθεστώς και δίνοντας «πάτημα» για αμφισβήτηση των ελληνικών διαπραγματευτικών θέσεων.

Σε πάνελ της πρωινής εκπομπής «Πρώτη Γραμμή», ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ξεκίνησε να παραθέτει τα κακώς κείμενα της υπηρεσίας ηλεκτροδότησης, για να καταλήξει στο… γνώριμο πια για τον σταθμό συμπέρασμα, ότι μία ιδιωτικοποίηση αποτελεί πανάκεια.

Στο συμπέρασμα αυτό «κατέληξαν» και οι παρουσιαστές της εκπομπής Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, οι οποίοι συνέστησαν στον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση, «να μην έχει ιδεοληψίες σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις» και τον κ. Υποφάντη στο τέλος, να «ενημερώνει» ότι η στάση πληρωμών είναι προ των πυλών.

Ψύχραιμα και πάνω από όλα με βάση το εθνικό συμφέρον…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ