17-05-2021

Ο «κρυωμένος» Μητσοτάκης πάει ταξιδάκι (εικόνες)

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι «εξαφανισμένος» από το πολιτικό προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω ίωσης, αλλά όταν έρθει η ώρα για κοινωνικές εκδηλώσεις και χαλαρούς περιπάτους στη φύση, η ίωση περνά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την εμφάνιση του στη τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο ελληνικό Δημόσιο, αυτή τη φορά βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τους Βουλευτές Όλγα και Γιάννη Κεφαλογιάννη στη αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου και ξεναγήθηκε από τον καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη.

«Ευχαριστώ τον καθηγητή αρχαιολογίας Νίκο Σταμπολίδη για τη σημερινή ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελευθέρνας στο Ρέθυμνο. Είναι πραγματικά ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει να επισκεφθεί ο καθένας», ανέφερε ο Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε και στα Καψαλιανά στο Μουσείο Ελιάς όπου μετά την εκεί ξενάγηση, γευμάτισε με φίλους και συνεργάτες του κόμματος.

Μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πολυ-νοιάζεται για τους φίλους και συναδέλφους του, γιατί αν τους κολλήσει όλους αυτούς ίωση, θα επαναληφθεί η εικόνα των άδειων εδράνων της ΝΔ στη Βουλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ