29-10-2020

Λαγός, Παππάς και Ηλιόπουλος στη συγκέντρωση για τη μονή Εσφιγμένου

Στη συγκέντρωση πιστών κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για την ποινή κάθειρξης 20 ετών σε βάρος του ηγούμενου της μονής Εσφιγμένου, και ενός μοναχού, οι οποίοι καταδικάστηκαν για την επίθεση με βόμβες μολότοφ τον Ιούλιο του 2013 στις Καρυές του Αγίου Όρους, δεν έλειψαν και οι… βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Οι ακροδεξιοί, εθνικιστές βουλευτές, έγιναν δεκτοί χωρίς αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους στην συγκέντρωση, πράγμα το οποίο γεννά αρκετά ερωτηματικά για το ποιοι τελικά δηλώνουν την συμπαράστασή τους στους καταδικασθέντες της μονής.

Το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Χρυσή Αυγή έχει κάνει γνωστή τη θέση της σχετικά με την μονή από το 2014 όταν μέσω του βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρου είχε τοποθετηθεί στη βουλή σχετικά με το θέμα.

Από τη συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι… ορθόδοξοι οπαδοί της ΑΕΚ που συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, τα οποία σαν να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου από την αντίπαλη πλευρά, τους έκλεψαν το πανό. 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Λαγός και Ηλιόπουλος

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς