07-03-2021

«Σκηνές ροκ» ανάμεσα στον Γεωργιάδη και δημοσιογράφο της Αυγής (video)

Πώς τολμάει ένας ποταπός δημοσιογραφίσκος -και δη Συριζαίος- να μιλάει στον ενικό σε έναν αντιπρόεδρο της ΝΔ;

Άλλη μία… ήρεμη συζήτηση από αυτές που συνηθίζονται όταν σε πάνελ βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, έλαβε χώρα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήρθε σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλο.

Η συζήτηση αφορούσε την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στο σχέδιο εξυγίανσης του ΔΟΛ, με τα… αίματα να ανάβουν όταν ο δημοσιογράφος πήρε το λόγο και κατηγόρησε τον Γεωργιάδη για το δάνειο 95 εκατομμυρίων που έλαβε το Mega.

«Είσαι κλέφτης, έκλεψες τα λεφτά του λαού, πήρες 95 εκατομμύρια και τα’δωσες παραμονές των εκλογών στον Ψυχάρη, αυτό έκανες, συγκατηγορούμενος είσαι», είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, αναφερόμενος στα δάνεια με “αέρα” προς τον ΔΟΛ.

Κάπου εκεί ο Γεωργιάδης… απασφάλισε. Σχεδόν ουρλιάζοντας, άρχισε ένα παραληρηματικό λόγο αναφέροντας: «Δεν επιτρέπω στον κ. Πετρόπουλο να μου μιλάει στον ενικό. Αυτά στους φίλους του τους Συριζαίους. Σε μένα θα μιλάτε με σεβασμό.

Εγώ είμαι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και με βάζετε να μιλάω με τον κύριο Πετρόπουλο, και μου μιλάει λες και μιλάει στον κολλητό του. Ποιος νομίζει ότι είναι; Ένα κατακάθι της δημοσιογραφίας. Έπρεπε να με έχετε προστατέψει κύριε Ευαγγελάτε. Δεν είμαι σαν τα παιδάκια που ξέρει ο κύριος Πετρόπουλος. Θα τολμήσει να μου μιλήσει έτσι εμένα ο Πετρόπουλος;».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ