27-10-2020

ΟΝΝΕΔίτες επισκέφθηκαν κλούβα των ΜΑΤ και “τα είπαν” με όργανα της Τάξης

Αλληλεγγύη στα όργανα της Τάξης θέλησαν να δείξουν μέλη της ΟΝΝΕΔ, μετά τα επεισόδια της Τρίτης

Την αλληλεγγύη τους σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) θέλησαν να δείξουν μέλη της ΟΝΝΕΔ, τα οποία επισκέφθηκαν κλούβα των ΜΑΤ και μίλησαν με τα όργανα της Τάξης.

Όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας -όπου ΜΑΤατζής φώναζε σε διαδηλωτές “Πού είναι ο Αλέξης”-, αλλά και την “κατάσταση ανομίας που εκδηλώνεται πλέον καθημερινά”, η οργάνωση θέλει να εκφράσει τη θέση της μακριά από κομματικά γραφεία και να επιδείξει τον σεβασμό της “στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα, με αντίτιμο εξαιρετικά χαμηλούς μισθούς και ανεπαρκή κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών”.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η ΟΝΝΕΔ, χθες το βράδυ επισκέφθηκε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ). Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, καθώς και ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης Βαγγέλης Αυγέρης. Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την κατάσταση ανομίας που εκδηλώνεται πλέον καθημερινά, η Οργάνωση εκφράζει τη θέση της, μακριά από κομματικά γραφεία, έξω στην κοινωνία.

Η συμβολική επίσκεψη σε λεωφορείο των ΜΑΤ, εκφράζει την ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό της Οργάνωσης στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα, με αντίτιμο εξαιρετικά χαμηλούς μισθούς και ανεπαρκή κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών. Έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν ασπάζονται τα εγγενή πολιτειακά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας, τα οποία θέλουν τους πολίτες να φέρουν εκτός από δικαιώματα, υποχρεώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  H ξενάγηση της ΠτΔ στη Δημοτική Πινακοθήκη και η συγκίνηση για τη Θεσσαλονίκη

Η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, αντιμετώπισε άδικα και μηδενιστικά τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για την ασφάλειά μας και διαφυλάσσουν το κράτος δικαίου.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος εκφράζοντας την εκτίμησή του στους αστυνομικούς, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αντιμετωπίζετε, στη χειρότερη εξέλιξή τους, αυτούς που εμείς αντιμετωπίζαμε στα πανεπιστήμια. Αυτούς που σκοτώνουν τον χρόνο τους, καταστρέφοντας και βανδαλίζοντας, με τις πλάτες των ιδεολογικών τους συμμάχων που σήμερα κυβερνούν. Ως ΟΝΝΕΔ, τιμάμε τον καθημερινό αγώνα σας, ενώ σκοπεύουμε να κάνουμε τα πάντα για να προβάλουμε τα αιτήματά σας. Δεν φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με το κατεστημένο των ιδεοληψιών. Με τις δυνάμεις μας, δεν θα επιτρέψουμε κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο Αυγενάκης στην πίστα των Μεγάρων με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού (video)