13-05-2021

Απάντηση με πολλές αιχμές από τον Χρ. Σπίρτζη για τη συνάντηση με τον Κ. Λαλιώτη (video)

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κ. Λαλιώτη, σε γωνστή ταβέρνα της Αθήνας, για να συζητήσουν την προσέγγιση μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ο κ. Σπίρτζης αμφισβήτησε ανοιχτά την εγκυρότητα του δημοσιεύματος, χωρίς, ωστόσο να τον κατονομάζει τον δημοσιογράφο που το έγραψε, λέγοντας ότι «ο δημοσιογράφος που έγραψε το δημοσίευμα έχει πολύ μεγάλη φαντασία. […] Είναι πάρα πολλές οι φορές που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει διαψευστεί. Τόσο έγκριτους δημοσιογράφους, σε εισαγωγικά το “έγκριτος”, δεν θα ήθελα να τους σχολιάσω».

Σε ό,τι αφορά την ουσία του ζητήματος, ο κ. Σπίρτζης είπε ότι συναντήθηκε τυχαία με τον Κώστα Λαλιώτη και είχαν μια δεκάλεπτη συζήτηση γενικού περιεχομένου, μέσα στην οποία δεν θα μπορούσαν να έχουν συζητήσει και συμφωνήσει σε κάτι τόσο σοβαρό. «Στο διάστημα που χαιρετάς τον άλλον και λες δυο κουβέντες, στα δέκα λεπτά και στο ένα τέταρτο, τί θα προλαβαίναμε να συζητήσουμε και μάλιστα να αποφασίσουμε σύμφωνα με τον έγκριτο κ. Γιώργο; (σ.σ.: αναφέρεται στον δημοσιογράφο της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργο Παπαχρήστο)».

Πάντως ο υπουργός παραδέχτηκε ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την πολιτική.

Η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη για τον Κ. Λαλιώτη from altsantiri.gr on Vimeo.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ