18-05-2021

Κι όμως, στη ΝΔ “είδαν” νικητή του “ντιμπέιτ” τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μπορεί ολόκληρη η Ελλάδα να είδε ποιος επικράτησε του χθεσινού άτυπου “ντιμπέιτ”, μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο στην Πειραιώς μιλούν για νίκη του αδερφού της Ντόρας.

Τι κι αν δεν απάντησε στις ερωτήσεις του πρωθυπουργού; Τι κι αν διάβαζε έναν χιλιοειπωμένο λόγο; Τι κι αν μπέρδεψε τον Ρουσσώ με τον Μοντεσκιέ; Τι κι αν στριμώχθηκε στη γωνία του “ρινγκ”, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει;

Στη Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζουν ως νικητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη ΝΔ, σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, λένε ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα ζητήματα διαφάνειας, για να ξεφύγει από την δεινή πολιτική θέση όπου τον έχει οδηγήσει η αποτυχία της πολιτικής του και τα ψέματα στα οποία τη στήριξε».

«Μόνο που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Νόμιζε ότι θα στριμώξει τη Νέα Δημοκρατία με τις χιλιοειπωμένες λασπολογικές αναφορές του», συνεχίζουν και προσθέτουν πως τελικά ο κ. Τσίπρας «βρέθηκε να απολογείται ο ίδιος».

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής συζήτησης, «γιατί:

– Παρά τις προσπάθειες του κ. Τσίπρα να αποφύγει τη σχετική συζήτηση, του υπενθύμισε τα ψέματα και την αποτυχία του στην οικονομία.

– Απάντησε σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, χωρίς να διστάσει να κάνει και αυτοκριτική, όπου χρειάστηκε.

– Κατέθεσε 12 συγκεκριμένες προτάσεις για ζητήματα διαφάνειας, αποδεικνύοντας ότι είναι πολιτικός που κοιτάζει στην επόμενη μέρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ