05-03-2021

Πήγε για μαλλί και βγήκε… τεχνολογικά “αναλφάβητος” ο Αμυράς

Το γέλιο συνεχίζουν να χαρίζουν απλόχερα τα στελέχη του Ποταμιού στη Βουλή.

Ο Γιώργος Αμυράς χθες όχι μόνο ισχυρίσθηκε αναληθώς ότι η κυβέρνηση έχει κάνει 27.000 προσλήψεις αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ξέρει να χειρίζεται και το Ίντερνετ.

«Αν επισκεφτείτε το site της απογραφής, θα διαπιστώσετε ότι έχει καταρρεύσει. Αυτό σημαίνει ότι είτε κρύβετε τα στοιχεία είτε η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει καταρρεύσει», προσέθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Πού τα βρήκατε αυτά με τις 27.000 προσλήψεις;» ρώτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς τον Γ. Αμυρά και πρόσθεσε: «Πατήστε www.apografi.gov.gr και δείτε τα στοιχεία. Το ΑΣΕΠ λέει 3.000 προσλήψεις. Αυτά που λέτε είναι τα 3μηνα και τα 4μηνα, όχι προσλήψεις στο Δημόσιο».
«Μπήκαμε και ξέρετε τι γράφει; Server not found» του απάντησε σίγουρος για την επιτυχία του ο Γ. Αμυράς, υποστηρίζοντας ότι το site δεν λειτουργεί.
Εκείνη τη στιγμή ζήτησε το λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και είπε στον βουλευτή του Ποταμιού: «Ο συνεργάτης μου είναι στη διάθεσή σας και στη διάθεση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας σας για να σας δείξει πώς λειτουργεί το Ίντερνετ, γιατί εμείς μόλις μπήκαμε στο site»!

Tι είχε συμβεί; Προφανώς ο βουλευτής του Ποταμιού αντί για την κατάληξη “gov.gr” της διεύθυνσης apografi.gov.gr  είχε πληκτρολογήσει την κατάληξη “gov.com”.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ