28-10-2020

Ο «σοβαρός» κ. Δένδιας συγκρίνει την Αμυγδαλέζα με… το Χίλτον

«Χίλτον» έκαναν τα μάτια του Ν. Δένδια, όταν έβλεπε το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας, όπου ζούσαν πρόσφυγες και μετανάστες κατά την διακυβέρνηση της ΝΔ.

Σε σχόλιό του στο twitter, ο πρώην υπ. Προστασίας του Πολίτη, σημειώνε: «Η Αμυγδαλέζα – που σήμερα την ανοίγετε και την επεκτείνετε – επί των ημερών μας ήταν «Χίλτον» σε σχέση με τα σημερινά χάλια».

Ο κ. Δένδιας ανερυθρίαστα και αποκλειστικά για να υπηρετήσει το μικροπολιτικό του επιχείρημα, ταύτισε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με τον τόπο που το όνομά του έγινε συνώνυμο του εγκλωβισμού ανθρώπων και των άθλιων συνθηκών ζωής.

Ας το δούμε και σε εικόνες τη σύγκριση: 

Αριστερά φωτογραφίες από την Αμυγδαλέζα. Δεξιά, (για ευνόητους λόγους) φωτογραφίες από το Χίλτον.

3
Εδώ ένας πελάτης του Χίλτον που δεν είναι ικανοποιημένος από το δωμάτιό του, συνοδεύεται από τους grooms του resort σε διαφορετικό.

2

1

Ε, δίκιο έχει ο υπουργός…

Υ.Γ.: Για όποιον αναρωτιέται από ποια ιδεολογική δεξαμενή θα μπορούσε να εκπορεύεται αυτού του είδους η πολιτική θρασύτητα, υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Δένδιας είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγους μήνες έγινε πρόθυμος απολογητής του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Ο ίδιος άνθρωπος, επίσης, που χαρακτήριζε τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν «μεμονωμένο περιστατικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Νέα καταδίκη για Τσοχατζόπουλο, Σταμάτη και Ζήγρα - Στη φυλακή αν δεν δώσουν 20.000 ευρώ

Η «σοβαρή ΝΔ» κυρίες και κύριοι.