06-02-2021

Τους κακομαθαίνετε κύριε Γιάννη…

Ας το παραδεχτούμε: έχουμε όλοι μας βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Αποφασίζεις να δώσεις κάτι παραπάνω και να αγοράσεις το ακριβό ρολόι που πάντα ήθελες. Λίγο αργότερα, γυρίζεις σπίτι και προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα: το budget του μήνα έχει στενέψει επικίνδυνα, τις υπόλοιπες μέρες μάλλον θα τρέφεσαι αποκλειστικά με μακαρόνια και πατατάκια, και (α, ναι!) πρέπει να αγοράσεις και δώρο για τα γενέθλια της μικρής ανηψιάς σου.

Η λύση είναι μία: το φτηνό δώρο. Ξέρεις ότι είναι λάθος, ντρέπεσαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνεις, αλλά θα το κάνεις.

Κάπως έτσι έχει η κατάσταση και για τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και νέο «αδειούχο», Γ. Αλαφούζο. Λίγο μετά το τέλος της μαραθώνιας δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών στην οποία ο κ. Αλαφούζος έδωσε 46.300.000 ευρώ για να διατηρήσει τον τηλεοπτικό του σταθμό, θυμήθηκε ότι τρόποι καλής κοινωνικής συμπεριφοράς, του επιβάλλουν να κάνει και ένα συμβολικό δώρο, ένα κέρασμα βρε αδελφέ, στους ανθρώπους που τον στήριξαν και που, δικαίως, αγωνιούσαν για την έκβαση της μάχης: στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ.

Ε, και το έκανε:

glyka_alafouzou1

Σύμφωνα με το Zappit, ο κ. Αλαφούζος, έβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη, αυτή τη φορά για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους εργαζόμενους με αυτό το γλυκό – υπερπαραγωγή.

Πάντως καλό θα ήταν, ειδικά στον κ. Κιμπουρόπουλο, τον άνθρωπο που εκπροσώπησε τον Όμιλο στον διαγωνισμό, ο Γιάννης Αλαφούζος να φανεί λιγάκι πιο γενναιόδωρος όταν τον ευχαριστήσει για την εξαιρετικά επιτυχημένη υπηρεσία που του προσέφερε αφού, χάρη σε εκείνον, εξασφάλισε την πρώτη άδεια και μάλιστα με το χαμηλότερο, αναλογικά, κόστος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ