07-02-2021

Εδώ θα κοιμηθεί ο Αλαφούζος; (εικόνες)

Πολύωρος και σίγουρα επίπονος για το ανθρώπινο σώμα, μιας και η διαδικασία μπορεί να κρατήσει μέχρι και 48 ώρες, θα είναι για τους επιχειρηματίες ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη ΓΓΕΕ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα γίνουν κάποια διαλείμματα, κατά τη διάρκεια των οποίων οι υποψήφιοι καναλάρχες θα μπορούν να ξεκουραστούν ή να κοιμηθούν. Πώς είναι, όμως, ακριβώς τα κρεβάτια που τοποθετήθηκαν στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια;

Το altsantiri.gr σας τα αποκαλύπτει τα ράντσα στα οποία θα κοιμηθεί η άρχουσα τάξη:

unnamed

Ουσιαστικά, οι επιχειρηματίες θα θυμηθούν τα νιάτα τους, μιας και τα κρεβάτια θυμίζουν πολύ τα αντίστοιχα που χρησιμοποιούνται στους κοιτώνες των λόχων στα στρατόπεδα. Το κτίριο της ΓΓΕΕ παραμένει, παρά το γεγονός ότι είναι νέας κατασκευής, ένα δημόσιο κτίριο, ωστόσο αναμφίβολα θα μπορούσε να βρεθεί μια καλύτερη λύση απ’ αυτή που βλέπουμε, μιας και οι περισσότεροι εκ των επιχειρηματιών είναι προχωρημένης ηλικίας και μόνο φυσιολογικό δεν είναι να κάνουν τώρα… μετεκπαίδευση εφεδρείας.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι τις προηγούμενες εβδομάδες, πριν οι υπεύθυνοι καταλήξουν στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η διαδικασία, έπεσε στο τραπέζι το σενάριο του ξενοδοχείου (στην περιοχή υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και μάλιστα για πιο απαιτητικούς), ωστόσο πολύ γρήγορα απορρίφθηκε, καθώς δεν μπορούσε να καταστεί δυνατή η ασφάλεια στις τηλεπικοινωνίες.

unnamed2

Στα δωμάτια υπάρχουν ψυγεία, φλιτζάνια, πιάτα, ποτήρια, φούρνοι μικροκυμάτων, γάλα, καφές, ζάχαρη, αλλά και λάδι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για καμιά σαλατούλα το πολύ.

Για περαιτέρω χρήση η διαδικασία δεν το επιτρέπει…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ