23-04-2021

Θύμα απάτης η Ζωή Λιβανίου σε βενζινάδικο της Αθήνας

Θύμα απάτης σε βενζινάδικο της Αθήνας έπεσε η βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, την ώρα που στη Βουλή ψηφιζόταν η τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας και Υποδομών, περί αυστηροποίησης των ποινών για τις «πειραγμένες» αντλίες καυσίμων.

Όπως περιγράφει η ίδια η βουλευτής στην «Αυγή», ήταν μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, 2 Αυγούστου όταν κατέβηκε με το αυτοκίνητό της στην οδό Αχαρνών και θέλησε να φουλάρει το ρεζερβουάρ με 30 ευρώ πετρέλαιο.

Η κ. Λιβανίου αφού πλήρωσε τον υπάλληλο του πρατηρίου εξιστορεί πως έπειτα από λίγα λεπτά και προς μεγάλη της έκπληξη, είδε τον δείκτη να είναι ακριβώς στην ίδια θέση με πριν και σταμάτησε το αυτοκίνητο επί της Αχαρνών να δει τι συμβαίνει.

«Έσβησα τη μηχανή και ξαναέβαλα μπροστά μήπως και «κόλλησε» ξαφνικά ο δείκτης! Δυστυχώς δεν κουνήθηκε από τη θέση του και χωρίς να γνωρίζω αν έχω ή όχι καύσιμα για να συνεχίσω πήρα τηλέφωνο την Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησα τη βοήθειά τους», λέει η ίδια.

Οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία από το πρατήριο καυσίμων και κατέγραψαν την καταγγελία. Στη συνέχεια συνόδευσαν τη βουλευτή ως το πλησιέστερο βενζινάδικο της περιοχής, «όπου και αυτοί είδαν με τα μάτια τους τον δείκτη καυσίμων του αυτοκινήτου μου να ανεβαίνει και έχοντάς τους ως μάρτυρες μαζί με τις αποδείξεις και από τα δύο πρατήρια με διαφορά ώρας 32 λεπτών, πήγα στο Τμήμα Ασφάλειας επί της οδού Αγίας Λαύρας και έκανα καταγγελία σε βάρος του ιδιοκτήτη του πρατηρίου για απάτη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ