15-05-2021

Με «γαλάζιες» χορηγίες η συγκέντρωση του #Παραιτηθείτε (εικόνα)

«Γαλάζια τρολς», «Συγγρου-σιακοί» βουλευτές, «Κολλαγονο-πωλητές», συστημικά ΜΜΕ, κ.ά, όλοι ιδρώνουν για να πετύχει η -κατά τα άλλα αχρωμάτιστη και αυθόρμητη- συγκέντρωση στο Σύνταγμα με τον τίτλο #Παραιτηθείτε, την περίοδο μάλιστα, που τελείως «τυχαία», η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το «λιθαράκι» του για τις ανάγκες του «αγώνα» για διαφήμιση, αποφάσισε να βάλει και η ενημερωτική ιστοσελίδα Liberal, στην οποία εξέχοντα ρόλο έχει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και εμπνευστής της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης.

Το εν λόγω site, αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο στην παρουσίαση της δράσης, προσδίδοντάς της, μάλιστα, «κινηματικά» (!) χαρακτηριστικά και «προμοτάροντάς» την ως αυθόρμητη διαδικτυακή κίνηση απλών πολιτών.

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην παρακάτω φωτογραφία, το site «με άρωμα Μουρούτη», αποφάσισε να γίνει ένας -κατά κάποιο τρόπο- χορηγός επικοινωνίας της διαμαρτυρίας, πληρώνοντας διαφήμιση στο Facebook, για να εξασφαλίσει περισσότερες προβολές στο συγκεκριμένο άρθρο.

liberal

Ο αγώνας για την κινητοποίηση του #Παραιτηθείτε, είναι ήδη πυρετώδης, όπως αποδεικνύεται. Να είστε σίγουροι πως θα κλιμακωθεί κι άλλο τις επόμενες δύο εβδομάδες, στην προσπάθεια να κατασκευαστεί το κατάλληλο «κλίμα»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ