07-02-2021

Επιμένει στη θεσμοθέτηση τάσεων στη ΝΔ ο Παπαμιμίκος

Την πρόταση για θεσμοθέτηση τάσεων στο εσωτερικό της ΝΔ, στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, επανέλαβε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Το αν βρήκε ευήκοα ώτα δεν είναι είναι σαφές, καθώς η μόνη τάση που είναι ευδιάκριτη σήμερα στη ΝΔ, είναι τοποθετημένη τόσο δεξιά, που πλέον «ξύνει» τον τοίχο.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος «μοιράστηκε» στους «γαλάζιους» νεολαίους πως χρησιμοποιήθηκε σαν «σάκος του μποξ» και δέχτηκε χτυπήματα κάθε φορά που έκανε ανοίγματα, παρόλα αυτά δεν μετανιώνει.

«Θα είμαστε όλοι παρόντες από το ίδιο μετερίζι είτε από άλλες θέσεις» συνέχισε ο κ. Παπαμιμίκος και η αναφορά αυτή ερμηνεύθηκε ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος και πάλι για τη θέση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ. Κάλεσε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ «να παίξουν επίθεση» και εξέφρασε την πεποίθηση πως το «πρώτο γκολ» θα το πετύχουν στις 18 Μαΐου στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές.

Ο νεαρός γραμματέας, αν και όπως «ψιθυρίζεται» στους διαδρόμους της Συγγρού είναι παραμερισμένος, δεν παρέλειψε να δηλώσει πως θα είναι παρών και με όλες του τις δυνάμεις θα μείνει μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να αλλάξει η Κυβέρνηση.

Υ.Γ: Δυνατό δίδυμο, σίγουρη επιτυχία…

Υ.Γ.2: Ασαφές παραμένει το αν στη Συγγρού κυνηγούν την εξουσία ή το… πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ