17-05-2021

«Ανένδοτο» μέσω…Facebook κάνει το ΠΑΣΟΚ

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε το ΠΑΣΟΚ στον…αγώνα που έχει εξαπολύσει –χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη- για να «φύγει ο Τσίπρας που καταστρέφει τη χώρα».

Δίνοντας νέες ιδέες στα πολιτικά εγχειρίδια για την αποτελεσματική αντιπολιτευτική τακτική και αφού είδε, καθώς φαίνεται, ότι η αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο ή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν επαρκεί, επόμενο βήμα από το κόμμα της κ. Γεννηματά ήταν να ζητήσει από τους χρήστες του διαδικτύου να απαιτήσουν, μέσω facebook και twitter, την…έξοδο του πρωθυπουργού.

Έτσι, στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, συναντάμε την ανακοίνωση του κόμματος για τα γεγονότα της Κυριακής στην Ειδομένη, μαζί με μία φωτογραφία (σχετικά πρόχειρα φτιαγμένη) με τον κ. Τσίπρα στην οποία αναγράφεται: «Ο πρωθυπουργός οφείλει να παραιτηθεί». 

Και ακριβώς από κάτω: «Αν συμφωνείς κοινοποίησε».

Δεν γνωρίζουμε τους συμβούλους επικοινωνίας της κ. Γεννηματά, ούτε πως θα μπορούσε μια τέτοια στρατηγική να οδηγήσει στην πολυπόθητη, για το ΠΑΣΟΚ, παραίτηση του κ. Τσίπρα από τη θέση του πρωθυπουργού.

Γνωρίζουμε όμως ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Και όταν μόλις 273(!) χρήστες, προφανώς «φίλοι» – ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με την συγκεκριμένη θέση, τότε τόσο η πολιτική στόχευση όσο και η τακτική, μάλλον απέτυχαν κ. Γεννηματά. pasok_tsipras

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ