16-05-2021

Το «τερμάτισε» ο Καρατζαφέρης: Πολύ καλό παιδί ο Ν. Μιχαλολιάκος (video)

Μία με το άσπρο, άλλη με το μαύρο, χθες με το ευρώ, σήμερα με τη δραχμή και αύριο ποιος ξέρει, μπορεί και με τον φοίνικα να ταχθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Όλα έχουν ακουστεί κατά καιρούς από τα χείλη του προέδρου του ΛΑΟΣ (ή της Εθνικής Ενότητας, άλλωστε το ίδιο είναι, με μόνη διαφορά «έναν Μπαλτάκο»). Ή καλύτερα… σχεδόν όλα.

Τη νύχτα της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου, ακούσαμε και κάτι καινούριο από τον κ. Καρατζαφέρη. Χωρίς ίχνος ντροπής δήλωσε ξεκάθαρα: «Καλό παιδί ο Νίκος Μιχαλολιάκος», επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να διαγράψει από τη μνήμη των τηλεθεατών την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος και παράλληλα να ατιμάσει τα θύματά της.

Φυσικά, το άνοιγμά του δεν περιορίστηκε στο νεοναζιστικό χώρο, αλλά επεκτάθηκε και στους φιλοβασιλικούς (μη μείνει κανείς παραπονεμένος από την «αφρόκρεμα» της ακροδεξιάς). «Θα έβλεπα τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε ρόλο πρεσβευτή για την Ελλάδα», δήλωσε ο Καρατζαφέρης, ενώ χαρακτήρισε «υψηλότατη πρόκληση» ενδεχόμενη συνεργασία με τον γιο του τέως βασιλιά, Νικόλαο.

Υ.Γ: Δεν είναι σίγουρο τι ήταν πιο ανατριχιαστικό στις δηλώσεις του. Οι δηλώσεις αυτές καθεαυτές ή η φυσικότητα με την οποία επιχειρούσε να τις παρουσιάσει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ