14-04-2021

Ζαχαριάδης κατά Γεωργιάδη για την καταστροφολογία της ΝΔ (video)

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων και τη μάχη κατά της λιτότητας αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξη του στο Mega κατά τη διάρκεια της οποίας είχε αντιπαράθεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με κριτήριο το συμφέρον του ελληνικού λαού και συζητά με όλους. «Δηλαδή να μην το παλεύουμε, να μη συζητάμε με κανένα, ούτε με τον κ. Σόιμπλε, ούτε με τον Ολαντ για να κυβερνά ο κ. Γεωργιάδης», είπε και στη συνέχεια κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην υιοθετεί την ατζέντα της κ. Βελκουλέσκου και του ΔΝΤ, διευκρινίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αύξηση της εισπραξιμότητας του ΕΝΦΙΑ, όχι η αύξηση των ποσών που οι πολίτες καταβάλλουν.

Υπέδειξε επίσης στην αντιπολίτευση να μην προκαταλαμβάνει καταστροφολογώντας τη διαπραγμάτευση υπενθυμίζοντας τα δημοσιεύματα για τους πλειστηριασμούς με βάση τα οποία, θα απελευθερώνονταν οι πλειστηριασμοί από το 2016. «Ήρθε ο Τσίπρας να πάρει τα σπίτια, αλλά τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό video:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ