14-04-2021

“Χέρι – χέρι” Μπαλτάκος με Καρατζαφέρη σε εκδήλωση – παρωδία (video)

Θέμα ημερών, ως τα τέλη Μαρτίου, θεωρείται από τους επαΐοντες των ακροδεξιών πραγμάτων η ανακοίνωση του νέου κόμματος που θα ενώνει όλες τις… ακραιφνείς δυνάμεις. Το επικρατέστερο όνομα του νέου κόμματος είναι «ΈΘΝ.Ο.Σ.» («Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός»).

Διόλου τυχαία, λοιπόν, η παρουσία του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στην ίδια εκδήλωση το “παρών” έδωσαν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Πριν από την ομιλία του κ. Καρατζαφέρη η μπάντα παιάνιζε τραγούδια για τη Μακεδονία, ενώ από τα μικρόφωνα καλούνταν οι παρευρισκόμενοι να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα».

Οποιαδήποτε αισθητική και πολιτιστική ομοιότητα ή προσέγγιση με τις κιτς εκδηλώσεις της Χούντας, στο Καλλιμάρμαρο και αλλού, θα πρέπει να θεωρηθεί συμπτωματική…

XOUNTA_1 XOUNTA_2 XOUNTA_3 XOUNTA_4

Διαβάστε επίσης:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ