07-03-2021

«Κατάντια», σχολιάζει ο Γ. Δραγασάκης για δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Κάνοντας λόγο για ψευδή ισχυρισμό και για “κατάντια”, ο Γιάννης Δραγασάκης σχολιάζει και διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, κατά το οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι ασυνεπής ως προς την υποχρέωση που έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταβάλλουν κάθε μήνα ειδική εισφορά για ενίσχυση των δομών αλληλεγγύης και του κόμματος.

Με ανάρτησή του-“απάντηση στο ψέμα και τη συκοφαντία” στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει συγκεκριμένα:

Είναι γνωστό ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πάγια τραπεζική εντολή, καταβάλλουν κάθε μήνα ειδική εισφορά για την ενίσχυ…

Posted by Γιάννης Δραγασάκης on Monday, March 7, 2016

“Είναι γνωστό ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πάγια τραπεζική εντολή, καταβάλλουν κάθε μήνα ειδική εισφορά για την ενίσχυση των δομών αλληλεγγύης και του κόμματος. Αυτονόητα, το ίδιο πράττει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Παρ’ όλα αυτά, το Πρώτο Θέμα, η εφημερίδα που επιδίδεται σε συστηματική προσπάθεια συκοφάντησης του #‎syriza‬, έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ασυνεπής ως προς την υποχρέωση αυτή.
Κατάντια”.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ