18-04-2021

Συνεδριάζουν οι «53+» ενόψει της αυριανής ΚΕ

Μία μέρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο Κυριακή, η εσωκομματική τάση «53+» συνεδριάζει στο ξενοδοχείο Oscar, προκειμένου να καθορίσει τη γραμμή στην οποία θα κινηθεί, τόσο στην αυριανή συνεδρίαση, όσο και στο προσεχές συνέδριο του κόμματος.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, “το παρόν” έχουν δώσει μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, οι βουλευτές Τασία Χριστοδουλοπούλου, Αννέτα Καβαδία και Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Χάρης Γολέμης, ο Κώστας Αθανασίου, ο Παναγιώτης Ρήγας.

Στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που εκδόθηκε, αναφέρεται ότι «Έχουν περάσει δύο χρόνια από την πρώτη παρέμβαση της συγκεκριμένης ανοιχτής τάσης -πολιτικού ρεύματος στα πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ και δύο μήνες από την ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώσαμε στην ΕΣΗΕΑ».

Σημειώνει δε ότι «στις εξαιρετικά σύνθετες και αντιφατικές συνθήκες της σημερινής περιόδου όπου όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά καλούμαστε να συζητήσουμε και να τοποθετηθούμε για τα πολιτικά επίδικα, την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ