17-04-2021

Σε πολύ επικίνδυνα νερά ο Κυριάκος…

Το τιμ του Κυριάκου Μητσοτάκη διέρρεε μέχρι πριν από λίγο ότι η “Νέα Δημοκρατία απέρριψε το αρχικό κείμενο που προσκόμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας”.

Η αλήθεια, βεβαίως, είναι, ότι δεν απορρίφθηκε κανένα κείμενο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το altsantiri.gr. Αντιθέτως, η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών διεξήχθη επί του πλαισίου που έθεσε εξαρχής ο Προκόπης Παυλόπουλος, με τις απαιτούμενες μετατροπές.

Η επιμονή, δε, του κ. Μητσοτάκη να αλλοιώσει την πραγματικότητα παρέσυρε ακόμα και έγκυρους δημοσιογράφους, οι οποίοι μετέδωσαν αυτολεξεί το… ρουλεμάν του κ. Μητσοτάκη. Ας πρόσεχαν.

Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι o πρόεδρος της Ν.Δ. δεν ορρωδεί προ ουδενός. Υπονομεύει ακόμα και τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να κερδίσει μικρά πολιτικά οφέλη. Δεν γνωρίζουμε, αν αυτή η νέου τύπου μακιαβελική προσέγγιση των πραγμάτων είναι ετερόφωτη ή -πράγματι- πρεσβεύει τον ίδιο, πάντως ο κ. Μητσοτάκης, μετά και από το αποψινό κρούσμα, δείχνει ότι έχει βυθιστεί σε πολύ επικίνδυνα και σκοτεινά νερά…

Ελπίζουμε να τον παρέσυραν οι (γνωστοί) φανατικοί και ακραίοι σύμβουλοί του και να μην αποτελεί προσωπική θέση και άποψη η τακτική που ακολούθησε απόψε…

Κρίμα για τον ίδιον και τον κόσμο που εκφράζει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ