03-03-2021

Περισσεύει η λάσπη στο Ποτάμι

Σκληρή απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στον βουλευτή του Ποταμιού, Κώστα Μπαργιώτα, ο οποίος υποστήριξε ότι “ο κ. Πολάκης άραζε με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας”.

Το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού χαρακτηρίζει αήθη την επίθεση του κ. Μπαργιώτα και σημειώνει ότι ο κ. Πολάκης είχε δήλωσει κώλυμα από την Τετάρτη ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης σήμερα, λόγω σύσκεψης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί σχετικά με νομοσχέδιο για την υγεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή. Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας“.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού”.

Άσχετο

POLAKHS_FΓνωστή ιστοσελίδα αναπαράγοντας το θέμα για… το φραπέ του Πολάκη στο καφενείο της Βουλής, έκρινε σκόπιμο να δημοσιεύει και αυτή τη φωτογραφία, (δίπλα), αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για… ντοκουμέντο.

Επικοινωνήσαμε με με το γραφείο του κ. Πολάκη και μας διαβεβαίωσαν ότι η φωτογραφία δεν είναι σημερινή και μάλιστα προέρχεται από την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, που έχει το ίδιο όνομα με την ιστοσελίδα…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ