16-05-2021

Ο Γεωργιάδης «πονάει» για τη δημόσια υγεία

Με έναν μαύρο…τόμο, επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, να καταδείξει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρουσιάζει ο χώρος της δημόσιας Υγείας, μετά από 1 χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, παρουσία δημοσιογράCbVYsGEUYAIMdBBφων (όχι, αυτή τη φορά –φυσικά και- δεν είχαμε αντεγκλήσεις και προσβολές όπως κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των Ξανθού – Πολάκη), ο κ. Γεωργιάδης, περιέγραψε με μελανά χρώματα τα όσα καταστροφικά έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, προαναγγέλλοντας μάλιστα την έλλειψη φαρμάκων!

«Στο τέλος δεν θα έχουμε φάρμακα και θα τα ψάχνουμε. Ξέρετε που θα βρίσκονται τα φάρμακα; Στον Κουρουμπλή και στον Ξανθό», είπε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ακόμα ένα μήνυμα τρόμου, από αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τα τελευταία χρόνια.

Εντύπωση βέβαια προκαλεί και ο όγκος του τόμου από τη «Μαύρη Βίβλο της Υγείας στον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ», καθώς προσεγγίζει τις 787 σελίδες!

Δηλαδή, σχεδόν 800 σελίδες για να περιγραφούν οι μόλις 12 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

Και η εύλογη απορία μας είναι: Αν σε ένα χρόνο, χρειάζονται 787 σελίδες για να περιγράψουν την “καταστροφή που επέφερε στη δημόσια υγεία η σημερινή κυβέρνηση”, πόσοι τόμοι και πόσες σελίδες θα χρειάζονταν για να περιγράψουν την ολοκληρωτική κατάρρευση που προκάλεσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και δη η κυβέρνηση Σαμαρά με τους Βορίδη και Γεωργιάδη στο «τιμόνι» του υπουργείου;

Ούτε η ταμπλέτα με τα εκατοντάδες βιβλία από τους «αρχαίους συγγραφείς», που (συνεχίζει) να πουλάει ο κ. Γεωργιάδης, δεν θα χωρούσε τόσους τόμους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ