05-03-2021

Κόλλησε η… βελόνα του Άδωνη

Κολλημένος στη… γραμμή «ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τις τεράστιες προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα» παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι κι αν η προσφυγική κρίση που ξεκίνησε πέρυσι είναι η μεγαλύτερη μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο; Τι κι αν πραγματοποιήθηκαν Σύνοδοι Κορυφής, με τη συμμετοχή των Ευρωπαίων ηγετών και όχι μόνο, για να περιορίσουν τις προσφυγικές ροές; Τι κι αν η Frontex και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (ΕΑSO) φωνάζουν για έλλειψη προσωπικού; Τι κι αν ο Ντόναλντ Τουσκ μίλησε για εξωευρωπαϊκό σχέδιο;

Ο αντιπρόεδρος, πλέον, της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κατονομάζει το κυβερνών κόμμα ως υπεύθυνο για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα από τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Να είμαστε δίκαιοι. Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να άρχονται εδώ οι μετανάστες».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ