26-01-2021

“Στα χέρια” αγρότες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όταν αγρότες και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος “πιάστηκαν στα χέρια”.

Στην εκδήλωση, όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σωκράτη Φάμμελου, μπήκαν αγρότες που διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να “πιαστούν στα χέρια” με τους διαμαρτυρόμενους.

Μετά από μικρή ένταση την οποία σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν από το μικρόφωνο “Εμείς φεύγουμε από τον χώρο της εκδήλωσης. Αφήστε τους στην μοναξιά τους με τα ψέματα τους“.

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλητής της εκδήλωσης, Σωκράτης Φάμμελος, δήλωσε μετά την αποχώρηση των αγροτών ότι “Δεν πρέπει να διακόπτεται η διαδικασία του διαλόγου. Μας κάνει εντύπωση ότι υποψήφιοι και αγροτοσυνδικαλιστές άλλων κομμάτων διακόπτουν την εκδήλωση“.

“Εμείς τους δίνουμε την δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Η εκδήλωση συνεχίζεται κανονικά” σημείωσε.

Λίγο μετά, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για συνεργασία με συνδικαλιστές της Χρυσής Αυγής, ώστε να τορπιλίσει τον δημόσιο διάλογο και να προκαλέσει συνθήκες τεχνητής πόλωσης.

f7f6bd80f48e8009909d44ceb45b2597

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ