12-02-2021

Πρόεδρος μέσω…ΛΑΟΣ θέλει να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μονάχα για λίγες ημέρες φαίνεται πως κράτησε τελικά η διάσπαση του (ακρο)δεξιού μετώπου στη Νέα Δημοκρατία λόγω διαφωνίας για την εκλογή του νέου προέδρου στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Συνοδοιπόροι στον ΛΑΟΣ, αγαπημένα «παιδιά» του Καρατζαφέρη, από εκεί υπουργοί του Σαμαρά, είναι κάποια από τα βασικά στάδια της κοινής πορείας των Βορίδη – Γεωργιάδη.

Η απόφαση του Μάκη Βορίδη να μην κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, εκπροσωπώντας το σκληρό δεξιό μέτωπο στο εσωτερικό της ΝΔ, στηρίζοντας μάλιστα όχι τον επί σειρά ετών φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διατάραξε τις σχέσεις τους.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εκλογών και η σημερινή –εμμέσως πλην σαφώς- δημόσια υποστήριξη του Μάκη Βορίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, φέρνει εκ νέου τα «αηδόνια» του ΛΑΟΣ στην ίδια πλευρά.

Και ο κ. Μητσοτάκης, δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την στήριξη των νέων του συμμάχων, ξεχνώντας, μπροστά στη δίψα για την επικράτηση, την παλιά, λαϊκή, σοφή παροιμία: «Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ