«Στροφή» στον τρόπο δημοσίευσης των σκίτσων του και «επιστροφή στην παράδοση», κάνει ο περίφημος Αρκάς. Έτσι τουλάχιστον ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ο διαχειριστής της σελίδας στο Facebook του σκιτσογράφου, καταγγέλλοντας «μαϊμού» σελίδες που πλαστογραφούν τα σκίτσα του στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

«Τα μόνα που θα ανεβάζουμε πια είναι αυτά τα links και αναγγελίες για τα καινούρια βιβλία του Αρκά. Δυστυχώς ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes κι έτσι δεν πρόκειται να δώσει καινούριο σκίτσο στο fb, όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του. Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook.

Παράλληλα, ο διαχειριστής της σελίδας υπογραμμίζει πως με αυτές τις τακτικές, διασύροντας το όνομα του Αρκά, επιχειρείται η παραπλάνηση του κόσμου, ενώ προσθέτει πως τα γνήσια σκίτσα του, οι φίλοι του Αρκά θα τα βρίσκουν «εκεί που τα έβρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ’ το Internet και οι πλαστογράφοι των σκίτσων του ή του ονόματός του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υ.Γ: Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει από δω και πέρα να αναζητήσει αλλού «τροφή» για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του…

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Ðñï çìåñçóßáò äéÜôáîçò óõæÞôçóç óôç ÂïõëÞ ãéá èÝìáôá ôçò Äéêáéïóýíçò. Ôçí ðñùôïâïõëßá ãéá ôç óõæÞôçóç ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí åß÷å áíáëÜâåé ìå åðéóôïëÞ ôïõ ðñïò ôïí ðñüåäñï ôçò ÂïõëÞò, Íßêï Âïýôóç, ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÍÄ ÊÕÑÉÁÊÏÓ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇÓ.(Eurokinissi- ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας