21-09-2020

Αναστολή έως και 12 μήνες στην καταβολή δόσεων δανείων της Alpha Bank στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Κατάστημα συνεργασίας τους έως και την 31 Δεκεμβρίου 2020

Σε ειδικές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων των πληγέντων πελατών της στην Εύβοια, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης Κυριακής, προχωρά η Alpha Bank.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

  • θέτει σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα αναστολής έως και 12 μηνών στην καταβολή δόσεων στεγαστικών, επιχειρηματικών, καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών για Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες της, που κατοικούν ή/και έχουν την επαγγελματική τους έδρα στις πληγείσες περιοχές και έχουν υποστεί ζημίες από τις πρόσφατες πλημμύρες.
  • Επιπλέον, για Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες με καθυστερημένες οφειλές, προβλέπεται η αναστολή διεξαγωγής πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους, κατόπιν αιτήματος του Πελάτη και Πιστοποιητικού Δημόσιας Αρχής.
  • Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου με προνομιακό επιτόκιο, για την επισκευή των ζημιών σε κατοικίες.

Προκειμένου να αξιολογηθεί η δυνατότητα ένταξής τους στις ειδικές ρυθμίσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Κατάστημα συνεργασίας τους έως και την 31 Δεκεμβρίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.