04-06-2020

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Μείωση ενοικίων στις επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

Έως και 40%

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς ζητά την κατά 40%, μείωση των ενοικίων για όλα τα καταστήματά τους που υποχρεωτικά έκλεισαν λόγω κορονοϊού, ανεξαρτήτως του ποσοστού επί των πωλήσεων του συγκεκριμένου ΚΑΔ στο συνολικό κύκλο εργασιών της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της επιστολής της Πέμπτης 26/3, ο σύλλογος διευκρινίζει την Παρασκευή 27/3 ότι εκτός από τη διεύρυνση των επιχειρήσεων που μπορούν να τύχουν των ευνοϊκών μέτρων από την πολιτεία ακόμη και με τον δευτερεύοντα ΚΑΔ, «είναι εξαιρετικής σημασίας στη σημερινή απόφαση να συμπεριληφθεί ρητή αναφορά, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να τύχουν της ευνοϊκής ρύθμισης κρίσιμων θεμάτων όπως αυτό της κατά 40% μείωσης των ενοικίων για όλα τα καταστήματα τους που υποχρεωτικά έκλεισαν, ανεξαρτήτως του ποσοστού επί των πωλήσεων του συγκεκριμένου ΚΑΔ στο συνολικό κύκλο εργασιών της επιχείρησης».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει ότι θα παρακολουθεί το θέμα μέχρι την επίλυση του

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.