23-10-2020

Παγκόσμια διάκριση για την SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic

Μία θέση στην παγκόσμια ελίτ καταλαμβάνει μία ελληνική startup, η SenseOne του ομίλου Singular Logic, που βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας WITSA ως μία από τις κορυφαίες στο χώρο του Internet of Things.

Η διάκριση ανακοινώθηκε στο πλαίσιο των «2018 WITSA Global ICT Excellence Awards» που συνιστούν τον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό για την ανάδειξη των καλύτερων εταιρειών τεχνολογίας σε νέους και αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών, ενώ η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2018, στο Hyderabad της Ινδίας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 2.500 σύνεδροι από όλο τον κόσμο και εκπρόσωποι 80 εθνικών συνδέσμων πληροφορικής οι οποίοι σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα της SenseOne υποδείχτηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κριτήριο αποτέλεσαν οι εξαιρετικές επιδόσεις της SenseOne IoT Platform στις θεματικές αγορές των ψηφιακών λύσεων Internet of Things για “Smart Buildings” και “Smart Cities”.

Ακόμα, η SenseOne έχει αναπτύξει συνδυαστικές λύσεις Internet of Things – Building Information Modelling (ΒΙΜ) για την ψηφιακή διαχείριση μεγάλων αστικών υποδομών (αεροδρόμια, εμπορικά πάρκα, μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μαρίνες, μεγάλα επαγγελματικά ακίνητα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα κ.α.), καθώς και εφαρμογές Industrial Internet of Things για την ψηφιακή διαχείριση βιομηχανικού εξοπλισμού για μεγάλες επιχειρήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο κορονοϊός «γονατίζει» τους Βρετανούς - 12 εκατ. πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς και δάνεια

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτήν τη διάκριση λόγω του παγκόσμιου κύρους και του θεσμικού χαρακτήρα των βραβείων WITSA. Η SenseOne, μέλος του Ομίλου SingularLogic, κέρδισε την αναγνώριση της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών λόγω των πρωτοποριακών έργων Internet of Things που έχει υλοποιήσει κατά την τελευταία τριετία με εφόδια το ταλέντο μίας εξαιρετικής ομάδας Ελλήνων επαγγελματιών της Πληροφορικής, την εξωστρέφεια και την ικανότητα ανάπτυξης συνεργασιών διεθνούς εμβέλειας. Για την επιτυχία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα τους πελάτες μας οι οποίοι μας έδωσαν τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε πρωτοποριακές λύσεις Internet of Things σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο CEO της SenseOne και Executive Vice President του SingularLogic Group, Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για το νέο επίδομα θέρμανσης (video)