Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 105.000 ευρώ σε πέντε αλλοδαπά επενδυτικά κεφάλαια, διότι προέβησαν σε ανοικτές πωλήσεις επί μετοχών της Eurobank, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία Dsam Long Short Equity Master Fund, 25.000 ευρώ στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία Dsam Cayman Fund Limited, 20.000 ευρώ στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία Dsam + Master Fund, και από 15.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα με τις επωνυμίες Lmap Alpha Limited και Lma Spc-Map 112 Segregated Portofolio.

Επίσης η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

– Την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ στην εταιρία Lavipharm Α.Ε., λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2013.
– Την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην εταιρία Πήγασος Εκδοτική Α.Ε. λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2015.

Την έγκριση του περιεχομένου του Ενημερωτικού Δελτίου της εταιρίας «Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών Α.Ε.» για την δημόσια προσφορά έως και 330.291.555 μετατρέψιμων ομολογιών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ ανά ομολογία, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας