14-10-2019 | 04:45

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Πρώτη κωλοτούμπα Δεξιά

Ο νόμος που έφερε για τον ΕΝΦΙΑ ο Κυριάκος είναι σίγουρα μια μεγάλη ανάσα για τη μεσαία τάξη, ενώ για τους έχοντες μεγάλη ακίνητη περιουσία το 10%ειναι μια ελάχιστη μείωση.

Και το ερώτημα είναι γιατί ο Τσακαλώτος δεν μπορούσε και ο Σταϊκούρας μπόρεσε.

Το ίδιο ταμείο δεν βλέπανε;;

Ο μεγάλος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί ότι είναι τελικά ο Τσακαλώτος, ο οποίος δεν έδωσε καμιά τέτοια ανάσα παρά την τρομακτική υπερφορολόγηση σε επίπεδο υστερίας.

Σταϊκούρας – Τσακαλώτος: 1-0 λοιπόν γιατί εγώ ανάγωγος είμαι και λέω ό,τι σκέφτομαι.

Παρακάτω θα δούμε αλλά δεν θα περάσει στο ντούκου αυτό.

Αν αρχίσουν οι Έλληνες να πιάνουν λεφτά στα χέρια τους θα την ξεχάσουν και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σαν τον τύπο στο video:

*** Προς το παρόν πάντως άρχισαν οι Μακεδονομάχοι να τα παίρνουν με τον Κυριάκο γιατί τώρα κατάλαβαν ότι αυτά που έλεγε για τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν να ‘χαμε να λέγαμε.

Θα την προσκυνήσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και τσιμουδιά δεν θα βγάλουν κι εδώ είμαστε .

Άχνα.

Εδώ ο Καραμανλής είχε προτείνει σκέτο Μακεδονία. Τι το ψάχνεις;

Αυτή είναι η πρώτη κωλοτούμπα Δεξιά .

Η Συμφωνία των Πρεσπών!

Και σε λίγο με τα γυμνάσια που θ’ αρχίσει να μας κάνει η Τουρκία θ’ ανάβουν και κερί οι Έλληνες στον Τσίπρα που εξασφάλισε τα βόρεια σύνορα, ενώ διαφύλαξε απόλυτα την ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

*** Καθηγητής στο ΑΠΘ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ότι έχει γνώσεις έχει, ότι του κόβει του κόβει, απλά η δεξιά στροφή που είχε πάρει τον πέταξε απ’ τις γραμμές της ιστορίας.

Η Γεννηματά δεν έχει ούτε γνώσεις, ούτε τσαγανό, ούτε κάνει για αρχηγός.

Η απόλυτη μηδαμινότητα.

Μια κουμπάρα και μισή που φωνάζει χειρονομώντας σαν κάτι κούκλες χαλασμένες στα ντιβανομπάουλα χωριών.
Χώρια που δεν έχει τίποτα να πει.
Κανονική υπάλληλος, τοποθετημένη με μέσον.

Το ΠΑΣΟΚ θα ξεψυχήσει στα χέρια της.
Οι ΠΑΣΟΚοι έχουν αρχηγό. Και είναι ο Τσίπρας. Αυτός θα είναι ο αρχηγός των εξελίξεων στην Κεντροαριστερά.
Αυτό λέει το 32%, αυτό λέει η κοινή λογική, αυτό λέει η ιστορία!

Ο Μητσοτάκης είναι ο επίσημος αρχηγός της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς και ο Τσίπρας είναι ο αρχηγός της Αριστεράς και του Κέντρου.

Το ΚΚΕ αρχίζει να μοιάζει πληκτικά ίδιο, χωρίς καμιά υπαρκτή ιδεολογία και με εμφανή τη συμπάθεια και στήριξη στη Δεξιά.
Θεωρεί ότι έτσι έχει περιθώρια με Δεξιά στην κυβέρνηση να τσιμπήσει καμιά ψήφο.
Όμως αυτό το πλησίασμα με τη Δεξιά θα αποβεί μοιραίο στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Θα σχηματιστούν δυο μέτωπα.

Η Ελλάδα έχει χωριστεί. Και ο Μητσοτάκης με τις πράξεις του δείχνει ότι τη θέλει χωρισμένη.

*** Όποιος δεν είδε στο Νetflix το The Great Hack είναι σχεδόν επείγον να το κάνει.

Εκεί θα καταλάβει ακόμα και το πώς βγήκε ο Τραμπ και πώς στήθηκε το Brexit, καθώς και τον βρώμικο ρόλο που παίζει πλέον το facebook και τον κίνδυνο πλέον κατάργησης της Δημοκρατίας.

Ώρα να καταλάβουν οι πιτσιρικάδες τι σημαίνει μέσα στην νεανική αφέλεια να παραδίδουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα.
Θα δείτε πως αυτό που σκέφτεστε δεν είναι δικό σας.

Το facebook εξυπηρετεί πλέον τη Δεξιά και την Ακροδεξιά, χειρίζεται τους ευκολόπιστους, αλλάζει την ψήφο, αλλοιώνει τον νου, σε κάνει ν’ αλλάζεις γνώμη για ανθρώπους που αγαπούσες, σε κάνει να μισείς .

Εδώ οι ηλεκτρονικές συμμορίες αλλά κι ένα μελετημένο σύστημα προπαγάνδας, με ψεύτικες πληροφορίες και με ψεύτικα γεγονότα επηρέασαν τους ευκολόπιστους.

Θα δείτε με ποιον τρόπο δημιουργούνται οι μάζες της απάθειας, της πολιτικής απάθειας, και τι ρόλο ύποπτο παίζουν κωλοπεριοδικά και sites που δήθεν ασχολούνται με το λαϊφστάιλ, ενώ προωθούν συστηματικά την γραμμή της απάθειας. Εκεί που μόνο η Ακροδεξιά και το μίσος μπορεί να χτίσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί διάλεξαν να δώσουν συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους λαϊφστάιλ εκπομπών. Γιατί εκεί γίνεται η προπαγάνδα τους ευκολόπιστους.

Ούτε είναι τυχαίο ότι οι καλλιτέχνες που τους βάραγε η πλήξη της αστικής τους ζωής και των χρυσών δεξιώσεων βρεθήκαν να γλείφουν τους χουντικούς που δεσπόζουν πλέον στην Νέα Δημοκρατία.

*** Ο Κυριάκος συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες στα χέρια του, τοποθετεί δικούς του παντού, στήνει ένα κράτος Δεξιάς και Ακροδεξιάς μαζί, το οποίο θα είναι δύσκολο να ξεριζώσει η επόμενη κυβέρνηση. Ένα είναι σίγουρο. Όταν θα έρθει η Κεντροαριστερά στην εξουσία ξανά θα πρέπει να ξηλώσει εκ βάθρων το ακροδεξιό αυτό νέο καθεστώς, το οποίο σηματοδοτεί και το τέλος της Μεταπολίτευσης.

Μόνο που η Μεταπολίτευση πήγε τελικά προς τα πίσω και συνάντησε τη Χούντα και οι δυο τους γίνανε μια μεγάλη παρέα.

*** Δεν ήταν καθόλου καλή εικόνα της Έλλης Στάη να ξερογλείφεται δίπλα στον Κυριάκο. Μέσα σε μια φωτογραφία απώλεσε όλο της το δημοσιογραφικό κύρος. Στον περίβολο του κήπου για τον εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έλειπε μόνο μία καλεσμένη. Η Δημοκρατία.

Όλοι οι άλλοι, χουντικοί, παιδιά του δικτάτορα Παπαδόπουλου, βασιλικοί και βασιλόφρονες ήταν όλοι εκεί και είχαν και μερικούς Αριστερούς έτσι, σαν αλάτι, για να νοστιμεύει το φαγητό.

*** Η Κουμουνδούρου οργανώνεται, αλλά προς το παρόν δείχνει να μην έχει συνέλθει ακόμα. Ο Κυριάκος δείχνει να βιάζεται και ο Τσίπρας δείχνει να καθυστερεί. Πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα το νέο επιτελείο του Τσίπρα και σε τίποτα να μην θυμίζει τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ.

*** Ο ρατσισμός και ο σεξισμός φαίνεται – όχι απλά να μην έχουν τελειωμό – αλλά να εξαπλώνονται, δημιουργώντας τρόμο για το τι ακόμα μπορεί να επακολουθήσει. Τις προάλλες, ο Μητροπολίτης Μόρφου στην Κύπρο, θέλησε να μας… ενημερώσει, μέσω ενός πρωτοφανούς σκοταδιστικού παραληρήματος για το «πώς δημιουργούνται οι gay». Γεννιούνται λέει – και έχει και επιστημονική εξήγηση γι’ αυτό – «κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο».

H μ@λ@κί@ έχει βαρέσει κόκκινο λέω εγώ…

*** Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι απολογίες των κατηγορούμενων για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Τι κοινό είχαν; Όλοι, μα όλοι, άλλα υποστήριξαν σε σχέση με ό,τι είχαν καταθέσει πριν τη δίκη, δεν ξέρουν, δεν άκουσαν για τη δολοφονία και η σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή δεν ήταν στενή. Κανείς τους δεν είχε το θάρρος να πει τουλάχιστον «ναι, αυτά πιστεύω». Όλοι κότες που λένε και στο χωριό μου.

*** Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, οι γόνοι πλούσιων οικογενειών πήγαν στο «Nammos» για να τους πάρουν οι κάμερες και να δείξουν ότι έχουν λεφτά. Από 1.000 έως 1.500 ευρώ το εισιτήριο για να δει να τραγουδάει ο Ρέμος, ο μουσικός εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας. Πήραν από μια «γλάστρα» που μιλάει ο καθένας και πήγαν να παίξουν «χρυσές καρέκλες». Α! Έφαγαν κι από ένα χάμπουργκερ από εκείνον τον τούρκο χασάπη που ρίχνει το αλάτι με τον αγκώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Amr Diab party Mykonos #vacation#summer #Mykonos2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη imane Benjadi (@imanebenjadi) στις

*** Αυτή είναι η Ελλάδα που έφυγε απ’ την κρίση.

Ώρα 6.27 σε ένα τοπίο που μοιάζει βομβαρδισμένο, μπροστά σε ανθρώπινα ερείπια από ένα ολονύκτιο γλέντι, η κορυφαία τραγουδίστρια τον καιρών μας, Πάολα ,τραγουδάει με ότι φωνή της απέμεινε πια.

Ο Αύγουστος έρχεται.

Απολαύστε κι αυτό το video:

{{-PCOUNT-}}55{{-PCOUNT-}}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμφωνία Κούρδων – Δαμασκού για την ανάπτυξη στρατού στα τουρκοσυριακά σύνορα

Την επίτευξη συμφωνίας  με την Δαμασκό, ανακοίνωσαν οι Κούρδοι, με στόχο την ανάπτυξη του συριακού στρατού κατά μήκος της τουρκοσυριακής μεθορίου σήμερα, πέμπτη ημέρα...

«Καυγάς» για ένα πέναλτι (video)

Απίστευτο στιγμιότυπο στη φιλική νίκη της Αργεντινής επί του Εκουαδόρ με 6-1. Η “αλμπισελέστε” έκανε… περίπατο, αλλά η “κοκορομαχία” που είχαν δύο παίκτες της,...

Κρήτη: Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς ενός ζευγαριού

Τον τραυμάτισε μέχρι θανάτου η πρώην σύζυγός του. Τραγικός επίλογος για τον 55χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από την 31χρονη πρώην σύζυγό του, μετά...

Ο Μάικλ Τζάκσον δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες, λέει ο Έλτον Τζον (video)

Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον και την προσωπικότητά του προχώρησε στα απομνημονεύματά του ο Έλτον Τζον. Στο βιβλίο «Me»...

Γιατρός μεταμορφώνεται σε cyborg για να μην πεθάνει από ανίατη ασθένεια (video)

Ένα διαφορετικό τρόπο βρήκε ένας επιστήμονας  που πάσχει από μια σπάνια, ανίατη, εκφυλιστιική νόσο για να μην πεθάνει, επέλεξε να μεταμορφώνεται σταδιακά σ’ έναν...

Αδίστακτος απατεώνας εξαπάτησε ανήμπορους ηλικιωμένους

Ως τραπεζικός υπάλληλος εμφανίστηκε, ένας 32χρονος με σκοπό να εξαπατήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τυφλών που ζουν μόνοι στον Αμπελώνα Λάρισας και άρπαξε ό,τι είχαν...

Σε συμφωνία φαίνεται να καταλήγουν οι κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις με Άσαντ και Πούτιν

Έτοιμες να εισέλθουν στις βορειοανατολικές συριακές πόλεις Kομπανί και Mανμπίτζ, κοντά στα τουρκικά σύνορα, ήταν την Κυριακή οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ σύμφωνα με αναφορές...

Την παραίτηση Ακιντζί ζητούν Τούρκοι πολιτικοί – Προηγήθηκαν επικρίσεις του τουρκοκύπριου ηγέτη για τη...

Επικρίσεις διατυπώθηκαν από την λεγόμενη «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα στην ανάρτηση Ακιντζί για τη Συρία, αμέσως μετά τα μηνύματα του Τούρκου Αντιπροέδρου και του εκπροσώπου...

Τουρκικά αεροσκάφη έπληξαν φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων (video με σκληρές εικόνες )

Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στην βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή,...

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ, παραπέμπεται η Νικητοπούλου – Προηγήθηκε ρατσιστική επιστολή

Δεκτή έκανε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό...

Συριά: Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο με τη δολοφονία αμάχων

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Βόρεια Συρία. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου,...

ΗΠΑ: Ισχυρές κυρώσεις στην Τουρκία

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ΗΠΑ, απειλούν με "ισχυρές κυρώσεις" την Τουρκία, για την στρατιωτική της επιχείρηση στη Βορειοανατολική Συρία. Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε...

Ερντογάν: Θα πάμε μέχρι τέλους

Σφοδρή αντιπαράθεση Τουρκίας - Γερμανίας, με αιχμή την απαίτηση Μέρκελ να τερματίσει άμεσα η Άγκυρα, τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Συρία. Με εκτεταμένες επιχειρήσεις...

Χρήστος Σταϊκούρας: Στόχος να επαναπατρίσουμε τις επιχειρήσεις που έφυγαν στο εξωτερικό

Βασικό μας μέλημα είναι να σταματήσουμε το «business drain» και να επαναπατρίσουμε όσες επιχειρήσεις «έφυγαν» για το εξωτερικό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του...

Μέρκελ σε Ερντογάν: Να τερματίσεις τη στρατιωτική επιχείρηση στη Βόρεια Σύρια

Τον άμεσο τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρισης στη βόρεια Συρία ζήτησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα με...

Συνάντηση Τζόνσον – Μέρκελ – Γιούνκερ -Μακρόν για το Brexit

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα παροτρύνει την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της...