07-03-2021

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο Λουδοβίκος των Πεντακοσίων!!!

Τώρα αποφάσισε να ανοίξει το λιανεμπόριο. Τώρα που ήρθε ο Λέανδρος. Τώρα που ήρθε το ψοφόκρυο και δεν μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα. Όταν λέμε γκαντέμης γκαντέμης.

@
Μας μπουντρούμιασε μέσα όλες τις καλές ημέρες και μας άνοιξε τις πόρτες όταν έφτασε ο υδράργυρος στα πατώματα. Ο πιο δημοφιλής πρωθυπουργός της χώρας. Στις φυλακές ξέρεις ποιος είναι ο πιο δημοφιλής; Ο δεσμοφύλακας. Αφού μόνο αυτόν βλέπουν οι φυλακισμένοι.
Δεν έχει καταλάβει ο Μητσοτάκης ότι από την ώρα που πάτησε το πόδι του είμαστε κλεισμένοι μέσα τα σπίτια μας και παρακολουθούμε τις τηλεοράσεις του και τους δημοσιογράφους του.

@
Καμία άλλη φωνή. Κι αστυνομία όταν βγεις έξω. Θα προσλάβει κι άλλους χίλιους αστυνομικούς για να φυλάνε τα πανεπιστήμια. Πανδημία έχουμε και ο Μητσοτάκης προσλαμβάνει αστυνομικούς για φοιτητές που σκέφτονται ελεύθερα.
Τι καταλαβαίνεις εσύ; Ότι θα βουλώσουν όλα τα στόματα. Δεν θα μιλάει κανείς.
Σκασμός Έλληνες!!!

@
Καλά μου το ‘πε εμένα ο ταξιτζής. «Εφτά χρόνια θα μείνει ο Μητσοτάκης, όπως και η χούντα. Εφτά χρόνια ο Έλληνας αντέχει και αστυνομία και βουβαμάρα. Είναι το όριο μας αδερφέ. Ο γέρος εμβόλιο θέλει και αστυνομία». Και μη νομίζεις στεναχωριέται ο Κυριάκος για τους 5.000 νεκρούς. Είναι όλοι ψηφοφόροι του. Τους γέρους και τα μάτια σας λέει συνέχεια στα υπουργικά συμβούλια.

@
Τον είδες στη Βουλή; Πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Είχα έναν φίλο τέτοια πάστα. «Πώς ήταν το σεξ με την Αννούλα» τον ρώταγα. «Εγώ πάντως ήμουνα πολύ καλός» μου απαντούσε. Γύρναγες κοιτούσες την Αννούλα και την έβλεπες μέσα σε σφοδρή κατάθλιψη.

@
«Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη» είπε, ξεχνώντας ότι εμάς μας έχει τρεις μήνες τώρα μέσα και έχουμε τόσους πολλούς νεκρούς. Ο εισαγγελέας αναρωτιέται αν θα κάνει το Μάτι κακούργημα. Το τι γίνεται στην πανδημία πότε θα το δει ο εισαγγελέας; Που καταπατούνται βάναυσα όλα τα δικαιώματα των ανθρώπων. Τον βλέπει κανένας τον εργασιακό μεσαίωνα που ξημερώνει;

@
Πιάσανε δύο ανήλικους που χτυπήσανε τον σταθμάρχη του μετρό. Ξύλο δεν παίζει για κανένα λόγο. Και δικαιολογία δεν παίζει για το γεγονός. Όμως αυτός δεν είναι λόγος για να παραβλέψουμε τον διάλογο του σταθμάρχη με τους πιτσιρικάδες. «Βλέπω» λέει «τον πιτσιρικά χωρίς μάσκα και τα πόδια πάνω στο κάθισμα. Του λέω έτσι κάθεσαι σπίτι σου; Και μου λέει ναι έτσι κάθομαι. Και του λέω ωραίο σπίτι».

@
Εσάς σας φαίνεται φυσιολογικός αυτός ο διάλογος; Να λες σ’ ένα παιδί «ωραίο σπίτι».
Ούτε ποιος είναι ξέρεις, ούτε πώς ζει ξέρεις, ούτε τι προβλήματα έχει ξέρεις. Άκου ωραίο σπίτι. Και μετά να λες στους δημοσιογράφους «εγώ του μίλησα σαν να είναι το παιδί μου». Όχι δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς. Το ωραίο σπίτι είναι ειρωνικό. Δεν είναι η δουλειά του σταθμάρχη να ειρωνεύεται. Να πει «παιδί μου, δεν επιτρέπεται το πόδι πάνω στην καρέκλα και φόρεσε και τη μάσκα σου». Και του βάζεις πρόστιμο. Δεν πιάνεις κουβέντα πώς είναι το σπίτι του.

@
Πιθανόν και έτσι ν’ αγρίευαν οι πιτσιρικάδες και να έκαναν τα ίδια πάλι, όμως σε κάθε περίπτωση καλό είναι αυτοί που εκπροσωπούν τον νόμο να μιλούν ευγενικά και τυπικά στους ανθρώπους, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Χωρίς ειρωνείες!
Άκου ωραίο σπίτι!!

@
500 ευρώ θα πάει το πρόστιμο ο Κυριάκος άμα δεν ακολουθείς τις διατάξεις που βγαίνουν σωρηδόν κάθε μέρα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όσο δύσκολα σου δίνουν ένα ποσόν για την εργασία σου στην Ελλάδα, τόσο πολύ απαξιώνουν τη σημασία του, όταν το ίδιο ποσόν το προτείνουν και για τιμωρία. Σου δίνω έναν μισθό, σου παίρνω ένα μισθό άμα δεν είσαι υπάκουος.

@
534 ο μισθός, 500 το πρόστιμο. Μαλακίες κάν’ το πρόστιμο 534 να μην έχουν να δίνουν και ρέστα. Όταν λέμε Λουδοβίκος, Λουδοβίκος. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απολύτως καμία. Κατανοητό. Δεν πέρασε ποτέ από τη φτώχεια. Όλα λυμένα και όλα πληρωμένα από το Δημόσιο.

@
Είναι ντροπή 500 ευρώ πρόστιμο. Είναι η απόλυτη ντροπή ενός καθεστώτος που πάει να γίνει βάναυσό. Ώρα να μπει κανένα φρένο.
Και έκανε το ακόμα χειρότερο. Το έπαιξε και συμπονετικός!
Για δέκα μέρες δεν θα το κάνω 500. Προσκυνήστε και θα είμαι κάλος μαζί σας εν ολίγοις.

@
Δεν ξέρω αν έχουμε ατομική ευθύνη οι Έλληνες, σίγουρα ατομική τσίπα δεν έχουμε.

@
Ετοιμάζεται να συναντήσει και τον Ερντογάν. Αρκετό θέατρο παίξανε στο Αιγαίο, ώρα και να λύσουν το πρόβλημα που «στήθηκε». Οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ μας οδηγούν σε οδυνηρό συμβιβασμό.
Άσε που οι Γερμανοί μας πήραν και όλα τα εμβόλια να τα κάνουν για τους εαυτούς τους και εμάς μας αφήσανε κάτι κούτες για να λέμε κι εμείς ότι τάχα εμβολιαζόμαστε με γοργούς ρυθμούς.

@
Λοιπόν, το ξαναλέω ο ανάγωγός. Ο Ερντογάν θέλει να γίνει ο νέος Σουλεϊμάν. Θέλει το 2023 να παρουσιάσει μια νέα συνθήκη. Να καταργηθεί επι της ουσίας η συνθήκη της Λωζάνης. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάμε στη Χάγη. Εάν πάμε στη Χάγη είναι σαν να αμφισβητούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν έχουμε απολύτως κανέναν λόγο να πάμε στη Χάγη. Στη Χάγη μας οδηγούν γιατί οι Γερμανοί αντί να πουν «μοιράστε το Αιγαίο όπως θέλουμε εμείς», οδηγούν τους λαούς στη Χάγη και εκεί χάνουν γιατί βάζουν αυτοί το χεράκι τους από πίσω.
Οι Γερμανοί είναι από πίσω.
Καθαρά!

@
Θα χάσουμε αν πάμε. Στημένο το παιχνίδι. Γι’ αυτό όταν σου λέει ο Κυριάκος Χάγη, εσύ να καταλαβαίνεις ότι πάνε να μας την κάνουν. Ε, όταν τελειώσει η πανδημία να μην βρούμε και το Αιγαίο μισό. Να μπορούμε να κολυμπήσουμε στα νερά του Καστελόριζου.

@
Τον Άδωνη τον είδατε στην τηλεόραση; Τον έκοψε ο Μητσοτάκης όπως έκοψε και κόβει κάθε αντίθετη φωνή στην μονοκρατορία του. Για 6 μέρες αφαντος!
Διότι βγήκε ο Άδωνης, όχι τυχαία, και είπε ότι οι ειδικοί μας είπανε να κάνουμε lock down στη Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς για να μη χάσουμε την πελατεία μας ανοίξαμε τις εκκλησίες του Αγίου Δημητρίου. Έτσι είσαι; του λέει ο Κυριάκος. Τέσσερις μέρες έδωσε εντολή να μη βγει πουθενά. Για να καταλάβει ότι θα χάσει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Την τηλεόραση.

@
Δεν χρειάζεται εγώ να πω τι θα κάνει ο παπαγάλος όταν θα ξαναβγεί. Μα θα γλύφει τον Κυριάκο. Γιατί χωρίς την τηλεόραση θα σβήσει σε λιγότερο από έναν μήνα. Θα λιώσει όπως το παγωτό στο χωνάκι του. Ο νεοχουντικός αυτός Ανυπαρξιάδης.

@
Μπήκε εισαγγελέας για τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά αμέσως μπήκε και ο άλλος εισαγγελέας για να κάνει κακούργημα αυτά που έγιναν στο Μάτι. Το κατάλαβες έτσι;

@
Ο Πολάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές γιατί γ@μησε την μεσαία τάξη. Συμφωνούμε. Και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ γ@μησαν την μεσαία τάξη και με τις μαλακίες που έλεγαν πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

@
Και δεν λένε να το κλείσουν ακόμα. Νομίζουν κυβερνάνε.

@
Πεντέμισι χρόνια χρειάστηκε η Φώφη για να φάει τελικά τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Μπράβο Φώφη. Προχώρα. Αυτοί γιατί πλακώνονται δεν το καταλαβαίνω. Αφού και οι δύο Φιλιππινέζες του Κυριάκου είναι. Γιατί μου λέει η γυναίκα μου και οι Φιλιππινέζες πλακώνονται ποια θα έχει την εύνοια της κυρίας ή του κυρίου.

@
Ο Γιάννης Πάριος δώρισε τα έσοδα από το τελευταίο cd του για την αγορά δύο κρεβατιών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά. Εκτός από κορυφαίος τραγουδιστής παραμένει και κορυφαίος άνθρωπος. Μπράβο Γιάννη.

@
Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλης Δημάκης, θα περάσει από πειθαρχικό επειδή είχε αναρτήσει λίγες ημέρες πριν την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι — Οι Ναζί στη φυλακή» και το ανέβασε στο facebook. Για τον Ηλία Κασιδιάρη που τουιτάρει κανονικά και γράφει αυτά τα γνωστά που γράφει μέσα από τη φυλακή και κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή δεν τρέχει κάστανο.

@
Από τους χίλιους αστυνομικούς που θα βάλει ο Χρυσοχοΐδης για να φυλάνε τους φοιτητές, μήπως μπορεί να στείλει καμιά δεκαριά να πιάσουνε και τον Παππά της Χρυσής Αυγής; Μήπως;

@
Χιόνια έρχονται τη Δευτέρα και ο Γεωργιάδης είπε να μη γίνει συνωστισμός στον δρόμο γιατί χαθήκαμε. Ποιος συνωστισμός να γίνει; Δεν θα μπορούμε να βγούμε απ’ το σπίτι μας. Ο μόνος συνωστισμός που γίνεται είναι στο σπίτι. Που μένουνε συνέχεια σε ένα δυάρι έξι άνθρωποι. Ψάχνω να βρω έναν συνωστισμό γιατί έχω ξεχάσει πως είναι.

@
Ένα μπάνιο πήγαμε να κάνουμε Ιανουάριο μήνα και μας το βγάλατε ξινό γ@μώ το κέρατο μου.
Ξινό.

@
Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε μία αποκάλυψη ζωής και αναφέρθηκε σε έναν παράγοντα που ασέλγησε πάνω της στην πολύ νεαρή της ηλικία κι από την απάντηση της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας καταλαβαίνει κανείς γιατί άργησε τόσο πολύ να αναφέρει αυτή την ιστορία. Διαβάστε την απάντηση της ιστιοπλοΐας και θα καταλάβετε.

@
Στην Ελλάδα ο κομπλεξικός πάντα θέλει να έχει μια θέση εξουσίας για να πραγματοποιεί τα αρρωστημένα του.
Αλλά κακά τα ψέματα. Έχουμε πολλούς κομπλεξικούς και πολλούς υποστηρικτές τους!

@
Δε γαμιέται που χιονίζει. Θα πάω έξω να συνωστιστώ. Θέλω 500 ευρώ πρόστιμο να τα ξοδέψω σε συνωστισμό!!!

Υ.Γ.: Από την κλεισούρα κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο προς την εξωσυζυγική σχέση!
Αυτά είναι δράματα.

Υ.Γ.2: Το όνομα του ασελγήσαντος παράγοντα στη νεαρή Σοφία Μπεκατώρου ειναι Αδαμοπουλος Αριστείδης.
Παράγοντες ξεχασμένοι μέσα σε θεσμούς γίνονται βραχνάδες μέσα στις θέσεις αυτές. Άμεση εκκαθάριση, ν’ ανοίξουν τα στόματα των αθλητριών και αθλητών και επιπλέον ο κόσμος να γράφει στο διαδίκτυο και να καλύψει αυτούς τους εμετούς χυδαιότητας των κρυπτοβιαστών και Ελληναράδων που νομίζουν ότι όποιος έχει μια θέση γ@μ@ει και δέρνει.
Η Ελλάδα να σκεπάσει δια παντός τους ξεφτιλισμένους που κάνουν καριέρα στο διαδίκτυο.
Πάνω τους!
Στεκόμαστε δίπλα στη Σοφία!

Ο Λουδοβίκος του Λυκαβηττού

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ