27-01-2021

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Δεν ξέρω πώς βρέθηκε ο Νότης στη σέλα μου!

Ο Κυριάκος τρέχει να σώσει την κατάσταση!
Αλλά αυτήν τη φορά πάει με ποδήλατο.
Θα φτάσει πολύ αργά!

@
Έχουν πάρει φωτιά τα φτυάρια. Φεύγουν οι νεκροί εκατό εκατό. Ευτυχώς που δεν έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, γιατί κάθε μέρα τα κανάλια θα δείχνανε φέρετρα και τάφους και κλάματα. Τώρα όμως σ’ αυτήν την κυβέρνηση άφαντοι οι νεκροί, άφαντα τα κλάματα, άφαντα και τα κανάλια «υπάλληλοι» του Μαξίμου.

@
Τι έφταιξε;

@
Μήπως τα διπλά στοιχεία για τα κρούσματα; Που βγήκε η καθηγήτρια κυρία Λινού και είπε ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά και ουσιαστικά υπάρχουν δύο καταστάσεις και οι λοιμωξιολόγοι αποφάσιζαν με λάθος στοιχεία;
Σαν να κρατάει διπλά βιβλία η κυβέρνηση.

@
Αλλά και με αυτά τα στοιχεία που είχανε οι λοιμωξιολόγοι δεν έπρεπε όταν μας χώσανε στη δεύτερη καραντίνα, να πούνε ότι οι οικογένειες θα πρέπει να κάνουν τεστ υποχρεωτικά, πριν συμβιώσουν; Εγώ ο ανάγωγος, που δεν μου κόβει, είπα ότι αυτή η καραντίνα θα αποβεί μοιραία, γιατί μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι.

@
Δεν είναι η πρώτη καραντίνα. Περάσαμε καλοκαίρι, ήμασταν ο ένας επάνω στον άλλον, ποιος ξέρει ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Τελικά σε λίγο θα αναγκαστούν να χωρίσουν τις οικογένειες.

@
Όχι άλλη μία οικογένεια να φέρουμε, που μας είπε ο Κυριάκος, αλλά αυτή την Πρωτοχρονιά αλλού θα κάνει η μάνα ρεβεγιόν, αλλού η γριά κι άλλου το εγγόνι.

@
Ο συντηρητισμός και η υποκρισία θα πληρωθουνε με το παραπάνω. Έκλεισαν τις πόρτες του Αγίου Όρους και επιτέλους οι παπάδες κατάλαβαν ότι κι αυτοί είναι κάτω από τον θεό. Γιατί φαίνεται ότι το έχουν ξεχάσει, ότι δεν τους διόρισε ο θεός. Την αλαζονεία του ράσου την πληρώσανε.

@
Η Θεσσαλονίκη, πριν βγουν οι νέοι και κάνουν του κεφαλιού τους, βγήκανε οι γέροι του Αγίου Δημητρίου και καναν του δικού τους κεφαλιού. Να το καταλάβουμε. Έχουν ευθύνες μεγάλες και οι μεγαλύτεροι.

@
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι στα όριά τους. Τώρα λοιπόν πρέπει να βγούμε και να τους χειροκροτήσουμε στα μπαλκόνια μας, όχι μόνο στην αρχή. Δεν προσλάβανε γιατρούς όμως το καλοκαίρι, ο Νοέμβρης τους πέτυχε στον ύπνο. Στον βαθύ ύπνο.

@
Η οικονομία καταρρέει, οι άνθρωποι πεθαίνουνε σαν τις μπεκάτσες σε κυνηγετική περίοδο και ο Μητσοτάκης κάνει ορθοπεταλιές στην Πάρνηθα.
Δεν είναι ωραία εικόνα. Δεν θα το έκανε αυτό στις αρχές της διακυβέρνησής του.
Απώλεια μέτρου. Σοβαρή.

@
Δεν είναι το κράτος ενός. Δεν είναι κράτος ρεζερβέ.

@
Είναι άλλο να γνωρίζεις πώς να διαχειρίζεσαι καταστάσεις κι είναι άλλο να έχεις αντίληψη πώς ζει, πώς σε μετράει ο κόσμος και ποια είναι η στιγμή που του γυρίζει ανάποδα.

@
Ένας άνεμος αναισθησίας άρχισε να φυσάει στα ανώτερα των αξιωμάτων.

@
Και έχω και το Μαράκι που γκρινιάζει ότι δεν την έχω πάει μια βόλτα και την έχω κλεισμένη στο Περιστέρι. «Δεν προλαβαίνω», της λέω. «Ο Μητσοτάκης», μου λέει, «που έχει τόσα να κάνει πώς προλαβαίνει»;

@
Κλειστά τα μπαρ Πρωτοχρονιά, να δω πού θα βρει χαρά ο καινούριος χρόνος για να μπει. Εμείς ήδη σκοτωνόμαστε στο σπίτι με ποια οικογένεια δεύτερη θα κάνουμε ρεβεγιόν. Εγώ με τα πεθερικά δεν κάνω.

@
Αυτή η οικογένεια η άλλη θα πρέπει να έρθει πριν τις 9 και μετά πρέπει να μείνουν και στο δυάρι. Πού θα κοιμηθούμε; Αυτοί νομίζουν ότι έχουμε τις βιλάρες τους και τις σπιταρόνες τους.

@
«Χωρίς Ρέμο, χωρίς Πάολα, μπορεί να υπάρξει ζωή»; Αυτό μου είπε ο ταξιτζής με δάκρυα στα μάτια.

@
Η μόνη ευχάριστη νότα, ο Νότης.

@
Του βρήκανε στο αυτοκίνητο 2 γραμμάρια κοκαΐνης και αυτή δεν ήταν και δική του. Θα παράπεσε από κάποιον. Συμβαίνουν αυτά. Γι’ αυτό πάντα τινάζουμε το αυτοκίνητο όταν κατέβει ο άλλος. Να φύγουν οι φούντες, οι κόκες, τα χαπάκια.

@
Εντάξει καρφωτή πήγε προφανώς.

@
Και για να μη δημιουργήσει και υποψίες ότι είναι δική του η κόκα, ο Νότης διάλεξε ως δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια.
Ο οποίος τι είπε; Ότι μπαίνουν κι άλλοι στο αυτοκίνητο, καλλιτέχνες, άρα κάποιος άλλος καλλιτέχνης θα ήταν, και επιχειρηματίες, άρα κάποιος από τους επιχειρηματίες που συνεργάζεται. Μπορεί να μπαίνουν και Χρυσαυγίτες, λέω εγώ ο ανάγωγος.

@
Ο αετός σνιφάρει στον αέρα. Βγήκανε όλοι, έγινε η Πλακα στα social media και τίποτα δεν θα γινόταν αν έβγαινε και έλεγε «δική μου είναι». Αλλά ήταν άτυχος που δεν ήταν δική του. Μεγάλη ατυχία.

@
Και ξέχασε να πάει να κάνει κι ένα τεστ να μας το κολλήσει στα μούτρα. «Ορίστε, δεν παίρνω ναρκωτικά». Η ελληνική κοινωνία ξέρει. Γι’ αυτό γελάει.
Η αλήθεια σώζει. Και σε περίπτωση αμφιβολιών, υπάρχει τρόπος να τους βουλώσεις τα στόματα.

@
Πάντως ο άμεσος διασυρμός και η κάθε παπαριά κάθε μαλάκα δημοσιογράφου καταδικαστέα. Έχω βαρεθεί τους δημοσιογράφους να κάνουν τους χωροφύλακες και τους απόλυτα ηθικούς και έντιμους.

@
Οι νεοδωσίλογοι.

@
Και ο ούγγρος ευρωβουλευτής του Όρμπαν, το ίδιο είπε όταν τον έπιασαν σε «σεξοκορωνοπάρτι» στις Βρυξέλλες, με χάπι έκσταση απάνω του. «Δεν ήταν δικό μου», είπε. Αυτό που παίρνει ο καθένας τα ναρκωτικά του και τα βάζει στις τσέπες του άλλου, δε μου αρέσει καθόλου.

@
Εν τω μεταξύ ο Ούγγρος ήταν σε γκέι πάρτυ και στην πατρίδα του καταδιώκει τους γκέι για ξεκάρφωμα.

@
Τον Νότη, τον πήρε τηλέφωνο αυτός που την ξέχασε την κόκα του; Επειδή μόνον έναν επιτρέπουν ακόμα στο αυτοκίνητο να μπαίνει, δεν θα είναι και μακρύς ο κατάλογος των όσων μπήκαν. Να πάρει ρε παιδί μου να του πει, να τον συνετίσει, να σταματήσει τα ναρκωτικά και να μπει στον καλό τον δρόμο.
Αυτόν που την ξέχασε.

@
Ο Χρυσοχοΐδης δεν έχει βρει ακόμα τον Παππά της Χρυσής Αυγής. Όσο εύκολα βρίσκει τους αναρχικούς, τόσο δύσκολα βρίσκει τους Χρυσαυγίτες.

@
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κορυφαίος τενίστας, πώς του ήρθε να το πει αυτό; Εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κατάρρευσης, ανεργίας και πλήρους διάλυσης. «Κάποιος πρέπει να ανοίξει στην Ελλάδα ένα κατάστημα Harrods. Ήρθε η ώρα», έγραψε στο Twitter. Σε μια χώρα που δεν έχει λεωφορεία και στριμώχνονται οι άνθρωποι, σε μια χώρα που δεν έχει ΜΕΘ και έχουν βγάλει τους ανθρώπους και πεθαίνουν στα πάρκινγκ, σε μια χώρα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ε όχι ρε άνθρωπε.

@
Δεν είναι η ώρα για Harrods όταν ο xάρος θερίζει.
Ο αθλητής ο αποκομμένος απ’ τον λαό, χάνει τον σεβασμό του απο την κοινωνία.

@
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος έλληνας αθλητής και άνθρωπος. Και αυτός και η οικογένειά του μοίρασαν τρόφιμα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, χωρίς να το πούν σε κανέναν, μακριά απο κάμερες και φιλανθρωπίες του κώλου για τις τηλεοράσεις.

@
Αμ το άλλο; Το αδιανόητο. Ξενοικιάσαν το σπίτι σε μια γυναίκα μόλις μάθανε ότι είναι νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ.
ΝΤΡΟΠΗ.

@
Αντέδρασαν, λέει, γονείς μαθητών και η διευθύντρια σχολείου στην Καλαμαριά, γιατι κάναν τα παιδιά γκράφιτι με τον Μαραντόνα, λέγοντας πως δεν αποτελεί καλό παράδειγμα. Για τα παιδιά. Ο Μαραντόνα είχε ένα σπάνιο ταλέντο, μοναδικό στον κόσμο, ήταν αληθινός άνθρωπος, ζούσε τα πάθη του, ήταν δική του η κόκα αυτή που έπαιρνε, δεν το έκρυψε από τον κόσμο. Και είπε στον Πάπα, ξήλωσε τις χρυσές στέγες του Βατικανού αν θες να ταΐσεις τα φτωχά παιδιά.

@
Μικροί συντηρητικοί άνθρωποι συνεχίζουν να οδηγούν το λεωφορείο της χώρας και δεν το αφήνουν να φτάσει ποτέ σε καμιά αλήθεια. Μήπως κυρία διευθύντρια να βάλουμε τη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου που διετέλεσε και υπουργός;
Να κάνουμε γκράφιτι τον Άκη και τη συμμορία των πολιτικών που κατακλέβουν;

@
Τα γκράφιτι τα κάνουν οι άνθρωποι για τα ινδάλματα τους και καμιά δασκάλα και κάνεις δάσκαλος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε κανέναν να έχει ίνδαλμα όποιον θέλει. Αυτός είναι ο φασισμός. Η διαρκής λογοκρισία, η διαρκής απαγόρευση και αυτοί που ορίζουν ότι είναι οι θεματοφύλακες του καλού εαυτού των ανθρώπων.

@
Αγαπητή κυρία διευθύντρια, έκανες κανένα διάβημα να σταματήσουν να βλέπουν τα παιδιά σου, οι μαθητές σου εννοώ, το «Big Brother» και όλη την ξεφτίλα στην οποία εκπαιδεύονται οι μαθητές; Τολμάς να τα βάλεις με κανάλια; Τολμάς να τα βάλεις με δημοσιογράφους;

@
Μόνο με τον Μαραντόνα που πέθανε. Πόσο μικροί.

@
Το σχόλιο ανήκει στον Γιώργο Σαμπατακάκη. Έχει τη φωτογραφία της «πλούσιας» των 10 Μικρών Μήτσων.
Και λέει.

«Ναι αγάπη μου, να ανοίξει Harrods. Να φάμε ένα ωραίο κρουασάν 40£ που πήξαμε στα παξιμάδια και στις σπανακοτυρόπιτες».

@
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βορεια Κορεα εκτέλεσε έναν πολίτη που έσπασε την καραντίνα. Αυτό το λέω για να καταλαβαίνουμε πόσο καλύτερα κυβερνάει ο Κυριάκος μας!
Τουλάχιστον δεν μας εκτελεί.

@
Για την επέτειο του Γρηγορόπουλου ούτε 4 δεν θα μπορούν να συγκεντρωθούν.
Είναι πολύ εύκολο να κανεις τον μάγκα σε μια πανδημία.
Το πιο δύσκολο ειναι να συνεχίζεις να εισαι αληθινός Δημοκράτης και να σέβεσαι τους πολίτες σου.

@
Περίμενε να τελειώσει η πανδημία.
Άλλη Ελλάδα θα δείτε μπροστά σας!!

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ