Τίτλοι τέλους για τη «Δεύτερη Ματιά» – Το «αντίο» της Κατερίνας Ακριβοπούλου
Η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», στην ΕΡΤ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου έριξε «αυλαία» και δεν θα προβληθούν τα εννιά επόμενα επεισόδια όπως προβλέπει το σχετικό συμβόλαιο με την εξωτερική εταιρεία παραγωγής.

Η δημοσιογράφος απέδωσε το γεγονός σε «αντικειμενικούς τεχνικούς λόγους» και αποχαιρέτησε από το προσωπικό της προφίλ, στο facebook, τους τηλεθεατές.

«Για αντικειμενικούς τεχνικούς λόγους, δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα.
Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά.
Τα αγόρια μου, αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου, κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά …δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας.
Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε ή κάνουμε…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook