Στον Ιβάν Σαββίδη «Έθνος» και «Ημερησία»

  • Ο δικηγόρος, Χρήστος Χαντζαρίδης, έγινε κάτοχος των 678.736 μετοχών της εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών ΑΝΩΣΗ ΑΕ
  • Για όλες τις άλλες μετοχές που κατέχει η ΠΗΓΑΣΟΣ, πλην εκείνων του MEGA που είναι εκτός διαδικασίας, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά
  • Οι εργαζόμενοι της ΠΗΓΑΣΟΣ ζήτησαν από μέλη του «δεν πληρώνω» να μην εμποδιστεί η διαδικασία

Ο επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, με την εταιρία Dimera λαμβάνουν τα σήματα των εντύπων της ΠΗΓΑΣΟΣ «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία» που τέθηκαν σήμερα σε αναγκαστικό πλειστηριασμό.

Τα τρία σήματα κατακυρώθηκαν στην εταιρία του κ. Σαββίδη έναντι προσφοράς 3.580.000 ευρώ που ήταν και η μοναδική που υποβλήθηκε κατά την διαδικασία στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα λίγο πριν λήξει ο χρόνος για τις προσφορές που αφορούσαν τα τρία σήματα του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Χρήστος Χαντζαρίδης έγινε κάτοχος των 678.736 μετοχών της εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών ΑΝΩΣΗ ΑΕ.

Η προσφορά του δικηγόρου είχε κατατεθεί χθες και αφορούσε ποσό 25.000 ευρώ, ενώ οι επίμαχες μετοχές έβγαιναν από την τράπεζα σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή 20 χιλιάδες ευρώ.

Για όλες τις άλλες μετοχές που κατέχει η ΠΗΓΑΣΟΣ, πλην εκείνων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που είναι εκτός διαδικασίας, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και έτσι για αυτές ο πλειστηριασμός ματαιώνεται.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία έγινε συνεννόηση μεταξύ εργαζομένων του Ομίλου που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο με μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω» που όπως κάθε Τετάρτη βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών σπιτιών.

Οι εργαζόμενοι της ΠΗΓΑΣΟΣ ζήτησαν να μην εμποδιστεί η διαδικασία καθώς όπως είπαν από τον πλειστηριασμό αυτό κρίνεται η εργασία τους αλλά και η καταβολή δεδουλευμένων περίπου πέντε μηνών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook