ΣΚΑΪ: Σκοτώνοντας τη λογική ή πώς οι φτωχοί μπορούν να σκοτώνουν όποιον θέλουν

Είναι πια γνωστό πως στον ΣΚΑΪ έχουν μία εκπληκτική ικανότητα να βαφτίζουν το κρέας ψάρι, ειδικά όταν αυτά τα «βαφτίσια» εξυπηρετούν τις πολιτικές τους επιδιώξεις. Αναστροφή γραφημάτων, διάδοση fake news, παρουσίαση των πραγμάτων κατά πώς βολεύει η περίσταση, είναι κάποιες από τις δημοσιογραφικές τακτικές που έχει προσφέρει το συγκρότημα του Φαλήρου στο κοινό του.

Μία τέτοια ήταν και το «σκότωμα» οποιασδήποτε λογικής σκέψης, του οποίου έγιναν μάρτυρες όσοι παρακολούθησαν την πρωινή εκπομπή του σταθμού, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, κατά την οποία ενημερωθήκαμε πως οι φτωχοί (αλήθεια πόσο μεροληπτικό, γενικευτικό και εχθρικά ταξικό) μπορούν να σκοτώνουν όποιον θέλουν, αφού σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας -τον οποίο ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε σαφές ότι δεν γνωρίζει- τα πρόστιμα που θα πηγαίνουν σύμφωνα με εισοδηματικά κριτήρια, θα τους επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

«Ο φτωχός δηλαδή μπορεί να βγαίνει να σκοτώνει όποιον θέλει, αλλά ο πλούσιος όχι. Αυτό είναι μία γελοιότητα του Σπίρτζη», ήταν τα λεγόμενα των δύο παρουσιαστών.

Δείτε Επίσης