Σε δίωρη στάση εργασίας προχωρά η ΠΟΣΠΕΡΤ, κόντρα στη Χρυσή Αυγή

Σε δίωρη στάση εργασίας προχωρά σήμερα, Τετάρτη η ΠΟΣΠΕΡΤ σε όλα τα μέσα, ως αντίδραση για την προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά με τη στάση εργασίας – η οποία ξεκινά στις 16:00 και θα διαρκέσει έως τις 18:00 – η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει ότι «στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία».

«Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος. Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.