Πυρά Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ – «Πήγαινα εκεί και τα θέματα ήταν προκάτ» (video)

«Μαζεμένα» φαίνεται πως «τα έχει» για τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος μιλώντας για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε νέα επίθεση προς το κανάλι του Φαλήρου, τόσο για την απόλυσή του όσο και για τα «προκάτ» και «προσδιορισμένα από τον σταθμό» θέματα.

«Δεν μετάνιωσα για τον αυθορμητισμό μου, διότι στον ΣΚΑΪ εγώ είχα καταντήσει κατά κάποιον τρόπο δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινα εκεί, έκανα την εκπομπή, τα θέματα ήταν λίγο – πολύ προκάτ και προσδιορισμένα από τον σταθμό.

Και έρχεται σε κάποια στιγμή ένα κακόβουλο χαλασμένο τηλέφωνο από κάποιους και βρίσκομαι από τη μία μέρα στην άλλη με τη μέρα μου άδεια. Ε κάποιος δε θα υπήρχε που με περίμενε στη γωνία; Εδώ με περιμένουν εκτός σταθμού, δε θα με περιμένει κάποιος εντός σταθμού;», ανέφερε και συνέχισε:

«Η ‘’Προβοκάτσια TV’’ ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάποτε έπρεπε να φύγω από τον ΣΚΑΪ. Έγινε επίσης πλατφόρμα casting για το ‘’The Voice’’ και το ‘’Survivor’’. Αν το σκεφτείς, από εκεί πέρασαν όλες οι κυρίες που τώρα στελεχώνουν τον ΣΚΑΪ. Casting στου κασίδη το κεφάλι».

Το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε Επίσης