Το πρόβλημα του Πορτοσάλτε με την ανέγερση αυθαιρέτων, έγκειται στον αριθμό των ορόφων (video)

Άλλοι απροκάλυπτα και άλλοι πιο έμμεσα, σιγά σιγά το φιλελεύθερο πολιτικό-μιντιακό μπλοκ δείχνει τις ακραίες προθέσεις του εκμεταλλευόμενο κάθε θέμα. Ακόμη και αυτό των φυσικών καταστροφών.

Αφού μέρος της αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις πυρκαγιές (!) ήρθαν οι εκπρόσωποί της για να διατυπώσουν τις πιο ακραίες επιταγές του δόγματος του σοκ. Αρχικά ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε να… νοικιάζεται το δάσος, για να μην εκδηλώνονται πυρκαγιές.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης έκρινε ότι η λύση των πυρκαγιών είναι… λιγότεροι συμβασιούχοι.

Και τώρα έρχεται ο Άρης Πορτοσάλτε για να αποτελειώσει τις επιταγές των θεωριών της Σχολής του Σικάγο, ζητώντας με πολύ εύσχημο τρόπο «αξιοποίηση προαστίων».

«Όταν λέω αξιοποίηση προαστίων, που μπορεί να έχουν μέσα δάση, δασικές εκτάσεις, δεν σημαίνει ότι όταν στο τέλος ανοίξει ο δρόμος για να χτίσεις, θα μπορείς να χτίζεις τετραόροφες πολυκατοικίες, όπως έχει συμβεί πάνω στην Πεντέλη», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Αν όμως χτίσεις ένα απλό ισόγειο… όλα καλά για τον Άρη, ο οποίος σχολίασε ακόμα ότι αυτά τα ζητήματα «θέλουν πυγμή και μία σοβαρή πολιτική τάξη».

Υ.Γ. Οι όποιοι συνειρμοί με τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή» του Παπαδημητρίου, κρίνονται αβάσιμοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχόλια