Προθεσμία 7 ημερών έδωσε το ΕΣΡ στον ΑΝΤ1 για το Game of Love – Τι μέλλει γενέσθαι με το Power of Love

Προθεσμία έως τις 29 Μαΐου προκειμένου να καταθέσουν το υπόμνημά τους για το Game of Love έλαβαν από το ΕΣΡ οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αμέσως μετά την κατάθεση του υπομνήματος στο τέλος του μήνα, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ακρόασης. Εν συνεχεία, το Συμβούλιο θα συνεδριάσει για να αποφασίσει την τύχη του reality παιχνιδιού.

Οι εκπρόσωποι του σταθμού του Αμαρουσίου, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, Ροδόλφο Μορώνη, ζήτησαν αναβολή, η οποία δεν δόθηκε στο κανάλι. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός πως το Συμβούλιο δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα περί μη έγκαιρης προετοιμασίας.

Ακόμα, φέρονται να υποστήριξαν πως η υφιστάμενη σήμανση της εκπομπής είναι αυστηρή σε σχέση με τη σήμανση άλλων reality ενώ φέρονται να είπαν πως πρόκειται για «παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης».

«Περιπέτεια» με το ΕΣΡ και για τον ΣΚΑΪ

Μετά τον ΑΝΤ1, το κατώφλι του ΕΣΡ αναμένεται να περάσουν εκπρόσωποι και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με αφορμή το reality, Power of Love.

Οι καταγγελίες απλών πολιτών για το εν λόγω παιχνίδι ξεπέρασαν τις 150. Έτσι, εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν στο ΕΣΡ και εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ, για το ριάλιτι Power of Love, που όπως είπε ο κ. Μορώνης επίσης έχουν γίνει καταγγελίες.

Σημειώνεται πως οι καταγγελίες για το παιχνίδι του ΑΝΤ1 είναι ασυγκρίτως περισσότερες  αλλά εφόσον υπάρχουν, ο νόμος ορίζει πως πρέπει να γίνει κλήση του ΕΣΡ προς το σταθμό.

Δείτε Επίσης