Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Ακριβοπούλου στους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας

Συγγνώμη ζήτησε στην έναρξη της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» η Κατερίνα Ακριβοπούλου, για τα όσα είπε χθες για τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας. Η παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΡΤ μίλησε για ακροδεξιές απόψεις των Μητροπολιτών Χρυσόστομου και Σεραφείμ, λάθος το οποίο κατάλαβε, όπως αποκάλυψε η ίδια, μετά το τέλος της εκπομπής, αφού νόμιζε ότι σχολιάζε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, γνωστό σε όλους για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη διότι χθες όχι απλά τους αδίκησα, τους κατηγόρησα αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ήταν ένα λάθος, το οποίο αντιλήφθηκα μετά. Είχα στο μυαλό μου τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, ο οποίος υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί Χούντας».  

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, έβγαλε σχετική ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, ο οποίος παράλληλα γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δικαιωθεί δικαστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook