«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης απεβίωσε την Κυριακή το μεσημέρι σε ηλικία 72 ετών, έχοντας τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας. Ανακοίνωση για την θλιβερή είδηση εξέδωσε και ο Παναθηναϊκός.

Βλέπετε, επί σειρά ετών από τη δεκαετία του ’60 κάλυπτε το ρεπορτάζ των «πράσινων» για την «Αθλητική Ηχώ» και κατόπιν την «Ώρα για Σπορ». Εργάστηκε, παράλληλα και στο αθλητικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» για 30 χρόνια, ενώ ήταν και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τη μέρα που αποχώρησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης το 1999.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Σπύρου Μήτση. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Αυγουστού και ώρα 12:00 από το Κοιμητήριο Βύρωνα.

Όπως είπανε, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέροντας: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου. Του δημοσιογράφου Σπύρου Μήτση, που επί σειρά ετών από τη δεκαετία του 60 με το ήθος του και την εξαιρετική γραφή του κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ για χρόνια ήταν στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook