«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νίκος Μορτάκης
Ο δημοσιογραφικός χώρος πενθεί, καθώς ο Νίκος Μορτάκης άφησε την Τρίτη (28/5) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών στο κρατικό νοσοκομείο Νικαίας, όπου και νοσηλευόταν.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που δεν του άφηναν περιθώρια να παλέψει, ώστε να νικήσει την επάρατη νόσο. Τελικά ο καρκίνος τον λύγισε κα έφυγε από την ζωή.

Ο Νίκος Μορτάκης ήταν γνωστός δημοσιογράφος αλλά και φίλος του Ολυμπιακού. Είχε… μόνιμη θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΣΕΦ για να περιγράφει αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Διετέλεσε διευθυντής για τέσσερα χρόνια στο περιοδικό «Θύρα 7», ταυτίστηκε με την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν αφιερωμένες στον Ολυμπιακό, σε κανάλια όπως το TV-Magic, AΡΤ και Τηλετώρα. Δούλεψε επίσης και στο Action 24.

Ασχολήθηκε, ακόμα, και με το ραδιόφωνο, ως παραγωγός στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, κάνοντας συχνά μεταδόσεις αγώνων του Ολυμπιακού.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο, ειδικά σε αθλητικούς συντάκτες, με τους οποίους συνεργάστηκε για χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μορτάκη. Όσοι τον έζησαν από κοντά μιλούν για έναν άνθρωπο αγνό, αυθεντικό, ευγενή, χαμηλών τόνων, βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook