Στη διάψευση οποιασδήποτε αναφοράς περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οποιαδήποτε αναφορά περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της “Πήγασος Εκδοτική ΑΕ” είναι παντελώς αβάσιμη και εσφαλμένη. Η εταιρεία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις αρμόδιες Αρχές ότι, κατά πάγια τακτική της, προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη».

Ειδικότερα, σε απάντηση του (υπ΄ αριθμ. 1980/07.06.2017) ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου περί αλλαγής της σύνθεσης του ΔΣ της «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ» και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η εταιρεία γνωστοποίησε προς το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές ότι το ισχύον Διοικητικό Συμβούλιό της είναι το εκλεγέν, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 75/04.11.2016 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, το οποίο, εν συνεχεία, συγκροτήθηκε σε σώμα, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 951/04.112016 απόφασης του ΔΣ.

H σύνθεση του ισχύοντος ΔΣ έχει, ως εξής:

Φώτιος Γεωργίου Μπόμπολας, πρόεδρος ΔΣ & δ/νων σύμβουλος- εκτελεστικό μέλος.
Σπυρίδων Αναστασίου Βενέτης, μέλος ΔΣ – εκτελεστικό μέλος.
Θωμάς Αριστοτέλους Σιωζόπουλος, μέλος ΔΣ- μη εκτελεστικό μέλος.
Χρήστος Ευθυμίου Μάρης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
Λάμπρος Βασιλείου Φώτογλου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας