«Αυτοψία»: Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και επιτυχημένοι επαγγελματίες εξομολογούνται πώς έγιναν vegan
Την ώρα που το κίνημα του βεγκανισμού γιγαντώνεται διεθνώς, στην χώρα μας χιλιάδες άνθρωποι έχουν υιοθετήσει τη διατροφή της  αυστηρής χορτοφαγίας.

Στην πλειοψηφία τους νέοι Έλληνες, οι οποίοι διαμαρτύρονται έξω από κρεοπωλεία και την Βαρβάκειο Αγορά, φωνάζουν ότι τα ζώα δεν είναι τροφή και υποστηρίζουν πως η κατανάλωσή τους αποτελεί συστηματική δολοφονία.

Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και επιτυχημένοι επαγγελματίες Έλληνες vegan μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και εξηγούν πώς αποφάσισαν να βγάλουν, εντελώς, από τη διατροφή τους το κρέας και όλα τα ζωικά προϊόντα, να πρωταγωνιστούν στις δυναμικές διαμαρτυρίες αλλά και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους δίχως γάλα, ψάρι, κρέας και αυγά.

Απόψε, η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» μπαίνει στον κόσμο των Ελλήνων vegan:  στα στέκια, στα εστιατόρια, στα παντοπωλεία τους,  στην φιλοσοφία και στο στρατηγείο τους. Εκεί, όπου μία ομάδα vegan  ετοιμάζεται να δώσει τη «μάχη» του Πάσχα, με μπαράζ κινητοποιήσεων και δράσεων, όπως απελευθερώσεις ζώων από φάρμες, ζωολογικούς κήπους και μαντριά, κινήσεις που θα την φέρει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

«Αυτοψία»: Απόψε στις 00:10

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook