Αλλαγές στο ενημερωτικό πρόγραμμα ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΡΤ αλλαγές στο ενημερωτικό πρόγραμμα, με τη δημόσια τηλεόραση να μιλάει για «αναδιάρθρωση» και «ανανέωση» του ενημερωτικού κομματιού…

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό από αέρος ότι αποχωρεί από την ΕΡΤ, λόγω του ότι δεν παρουσιάστηκε σύμφωνος με την πρόταση που του έγινε να μετακινηθεί σε άλλες ζώνες, στο πλαίσιο αλλαγών που γίνονται στο ενημερωτικό πρόγραμμα. Με τους Μάνο Νιφλή και ο Κώστα Αλατζά να παίρνουν την σκυτάλη στην πρωινή ενημέρωση.

Αυτό έγινε γνωστό με ανακοίνωση από το Ραδιομέγαρο στη Μεσογείων. Το δελτίο Τύπου έχει τίτλο… «Ανανεώνεται η ενημέρωση της ΕΡΤ» και τονίζεται, μεταξύ άλλων::

«Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Ακριβοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες της έχει προταθεί να κάνει καθημερινή εκπομπή μετά το τελευταίο βραδινό δελτίο.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook