19-04-2021

Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στον Παπαδάκη – Έξαλλος ο παρουσιαστής (video)

Φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής με αυτή την εξέλιξη

Η αρχή έγινε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και φαίνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας είχε σκοπό να επαναλάβει το ατόπημα.

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» (ANT1) προκειμένου να σχολιάσει την προφυλάκιση του εντολέα του.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που η δημοσιογραφική ομάδα άρχισε να θέτει τα πρώτα ερωτήματα. Ο κ. Κούγιας ζήτησε να τον ξανακαλέσουν σε 15’ γιατί έπρεπε «να ετοιμαστεί».

Ο Γιώργος Παπαδάκης επέμεινε στις ερωτήσεις με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να του κλείσει το τηλέφωνο…

«Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα», ήταν η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή που αρχικά εμφανίσθηκε ήρεμος. «Φόρτωσε» όμως… σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση.

Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» ήταν τα λόγια του Παπαδάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ